"DESIGN"
DKK 264.900
Ny Bella 550 BR med Mercury 80 hk 4-takt
Kom og se denne drømmebåd fra Bella i eksklusiv udgave med laminat..!.

En suveræn bowrider som bare skal ses...!

Super fin bådmodel i den populære Bella BR serie med en enestående indretning.

Spændende nyhed fra Bella Boats i et nyt forfriskende design og med fantastiske sejlegenskaber.

Båden bliver naturligvis produceret i Finland til de krævende skandinaviske forhold...! En designmæssig perle med øje på kvalitet.

Bella 550 BR Bow Rider er nykommeren i Bellas modellutvalg. Det strømlinjeformede skroget gir deg meget god plass i forhold til størrelsen på denne klassen, og mange praktiske løsninger som ekstra seter, stor og romslig solseng, soldekk samt fast drivstofftank. Bella 550 BR er en sosial båt med praktisk innredning og planløsning som gir deg mye oppbevaringsplass og mange gode, velprøvde detaljer og praktiske egenskaper som er kjent fra større båter. Nye Bella 550 BR oppleves som en overraskende større båt enn de utvendige målene tilsier.

Formspråket til Bella 550 BR signaliserer ny tenkemåte der brukererfaring står i sentrum. Båtens solide skrog byr på sikre kjøreegenskaper og en vindskjerm som gir god beskyttelse, kombinert med en kjørekalesje som kan tas i bruk med et enkelt håndgrep, er praktiske detaljer som gir enda mer kjøreglede. Bella 550 BR er en moderne og funksjonell skjønnhet uten å kompromisse på noe felt.

Med sitt standardutstyr er Bella 550 BR svært allsidig og representerer høy kvalitet i alle ledd. Båten har mye praktisk standardutstyr som f.eks. fenderstativ, soldekk, fast drivstofftank, ankerbokser i baugen og akter. Videre, med alle sine opsjoner, kan båten enkelt skreddersys etter hver enkelt brukers behov. Båten er designet av Espen Thorup i den kjente moderne og elegante stilen der materialer og tekniske detaljer går hånd i hånd med kvalitet og funksjonalitet.

Båtens praktiske planløsning gir brukeren mulighet til å nyte båtlivet enkelt og trygt, uten å kompromisse på noe. Det solide skroget pløyer helt uanstrengt gjennom bølgene selv med en liten Mercury-påhengsmotor, og båtens gode kjøreegenskaper øker førerens selvtillit. Bella 550 BR er en kompakt Bow Rider med praktiske egenskaper i fokus. Den gjør båtlivet til en smart, vakker og sosial opplevelse.

Kom forbi vores spændende bådunivers og se denne samt mere end 200 andre både, præsenteret indendørs i Danmarks største og flotteste udstilling.

Nyd en kop kaffe og bliv inspireret.

Vi er altid et besøg værd...!

DERFOR skal du vælge en Bella båd::

Bella Boats har gennem de sidste 40 år forsynet os med både af højeste kvalitet.
Ved at kombinere markeds-ledende viden om både, samt materiale i højeste kvalitet har man formået år efter år at levere et helt unikt produkt.
Bella Boats formår at udvikle et produkt som både opfylder alle kriterier med hensyn til design samt unikke sejlegenskaber skabt til de krævende skandinaviske forhold.
Bella boats bliver produceret på et moderne skandinavisk værft i Finland, hvor der bliver sat en stor ære i de stolte håndværksmæssige traditioner.
Slut-resultatet er både i allerhøjeste kvalitet, samt design i verdensklasse og sejlegenskaber i top.Fakta

 
  Søsat / Årgang 2021
  Længde i fod 18
  Bredde i meter 2,15
  Vægt 650 kg ca
  Motor Mercury 80 hk 4-takt
  Benzintank Indbygget tank 135 l
  Type Bowrider
  Motor HK 80 hk
  Cylinder 4
  Diverse Bedste køb i klassen..!

Udstyr

 
Kaleche
Bowcover
Bord
Teak laminat
Solseng agter
Indbygget tank
Plads til fendere
Brandslukker
12 v udtag
Lænsepumpe
Stuverum
M.M.
SÆLG DIN BÅD

Vi tilbyder formidlingssalg af din båd i en af Danmarks bedst besøgte bådforretninger

     Nyhedsbrev Print siden
 
Knudlundvej 8-10 Tlf. +45 8610 1500
8653 Them, Silkeborg