"LAV PRIS"
DKK 7.200
TILBUD NY Mercury F4 MLH
At kunne tage sit legetøj med sig er en stor fordel for småbåde og specielt gummibåde. Mercury tilbyder et komplet program af transportable 4-takts påhængsmotor i den ekstreme lette klasse, med det største sortiment af vælge imellem. Klassen gør betjeningen og transporten nem med smarte, letanvendige funktioner. Plus, ren, støjsvag, benzin besparende 4-takts præstation gør dem til dit oplagte valg.
For påhængsmotorer i denne størrelse er ”transportabel” kodeordet, og Mercurys 2,5-6 hk 4-taktere er blandt de letteste påhængsmotorer i klassen. Hver eneste transportable Mercury 4-takter er fuld af ekstra funktioner, fra det automatiske låsesystem ved bak, til de praktiske integrerede brændstoftanke. Disse 4-taktere får den samme korrosionsbeskyttelse, som vores langt større motorer.
De små påhængsmotorer er fyldt med gode funktioner. Fra lavtvandsbeslag og multitrimpositioner (på vores 4,5 og 6 hk modeller), til styrehåndtag med 360° styring (på vore 2,5-3,5 hk modeller). Du finder med andre ord altid den ydeevne og alsidighed, du har brug for i enhver situation. Start af motorerne er ingen sag, takket være det automatiske dekompressionssystem, som afleder cylindertrykket under start og kræver mindre trækkraft for at starte motoren.

Fakta

 
  Søsat / Årgang 2020
  Vægt 25 kg
  Benzintank Indbygget - seperat kan tilkøbes
  Type Langt ben
  Motor HK 4 hk
  Cylinder 1 cyl
  Diverse 5 års udvidet reklamationsret. Vi tilbyder attraktiv finansiering UDEN udbetaling..!

Udstyr

 
Kom forbi vores spændende 8200m2 indendørs båd og motorunivers.

Altid et kæmpe udvalg af nye og brugte motorer på lager.

Vi tilbyder attraktiv finansiering UDEN udbetaling..!


SÆLG DIN BÅD

Vi tilbyder formidlingssalg af din båd i en af Danmarks bedst besøgte bådforretninger

     Nyhedsbrev Print siden


RELATEREDE PRODUKTER

DKK 6.780
DKK 22.460
DKK 19.460
DKK 19.490
 
Knudlundvej 8-10 Tlf. +45 8610 1500
8653 Them, Silkeborg