"BESTSELLER"
DKK 179.900
Ny Quicksilver 505 Open med Mercury 50 hk 4-takt - OMGÅENDE LEVERING
OMGÅENDE LEVERING

Lækker styrpultsbåd til en super pris - på lager med bord i stævnen samt solseng.

Quicksilver Activ 505 Open er lillebror til 555 som blev lanceret i 2011. Som sin storebror er den en båd med moderne linjer og spændende indretningsløsninger. Skrogformen er meget karakteristisk med et bredt stævn design som giver ekstra god dæksplads og en stærk fremtoning. Under styrepulten findes et meget stort stuverum som der er adgang til via en stor luge, præcis som frontklappen på en bil. Activ 505 Open kan bruges til det hele og er en af de mest alsidige og smukkeste både som nogensinde er set på markedet.

En enkelt Mercury påhængsmotor med op til 100 hk, giver dig motorkraft til Activ 505 Open. Med andre ord, en sikker og jævn navigation er på plads. Det høje fribord og den lette adgang omkring på båden kan føjes til denne følelse af tryghed, for både voksne og børn. Let adgang via stævnen og en integreret, dobbelt badeplatform til vandsportsaktiviteter og for sikker adgang ind og ud af vandet, samt til og fra båden. Et let tonet vindspejl forbedrer førerens udsyn hele tiden.

En agterbænk med skråstillet ryglæn optimerer den tilgængelige cockpitplads, mens det stadig er muligt at tilte motoren helt. Den stilfulde førerplads i kontrastfarve, henvender sig til førerens behov, uanset om du vil stå eller sidde. Den indeholder integrerede kopholdere, en opbevaringsbakke og monteringsplads til en 7” GPS/kortplotter. En fodstøtte får dig til, at føle dig endnu mere komfortabel bag rattet. Og selv med solsengen udslået, er adgangen til styrepladsen stadig fri.

Hver sektion af Activ 505 Open tjener flere formål. Siddepladserne i stævnen omdannes på få sekunder fra en almindelig solseng til en udvidet solseng. Og ved middagstid kan du lige så hurtigt montere et bord. Videre til cockpittet kan flip-op ryglænet vende 2 veje og flyttes frem. På den måde bliver cockpittet til et socialt område, hvor fører og passagerer kan se hinanden. Foretrækker du lidt færre samtaler og lidt mere action? Tid til at benytte vandskistangen!

I stævnen findes et opbevaringsrum med fantastisk indvendig finish, som beskytter bordet og hynderne imod dårlige vejrforhold. Der er let adgang til dette opbevaringsrum, selv med det udvidet soldæk udslået. Mindre sager kan opbevares sikkert under sæderne. Activ 505 Open indeholder også dedikeret opbevaring til vandskistangen, navigationslyset og den udvidet solseng.

Kom forbi vores spændende bådunivers og se denne samt mere end 200 andre både, præsenteret indendørs i Danmarks største og flotteste udstilling.

Nyd en kop kaffe og bliv inspireret.

Vi er altid et besøg værd...!

Der tages forbehold for tryk- og stavefejl

Fakta

 
  Søsat / Årgang 2022
  Længde i fod 16,50
  Bredde i meter 2,12
  Motor Mercury 50 hk
  Benzintank 90 l
  Type Styrpult
  Motor HK 50 hk
  Cylinder 4 cyl
  Diverse Lækker styrpultsbåd - Vi tilbyder attraktiv finansiering UDEN udbetaling..!

Udstyr

 
Bord - solindsats stævn - hynder stævn - Hynder, badestige, lanterner, motor instrumenter og 90l indbygget brændstoftank.
Vi tilbyder attraktiv finansiering UDEN udbetaling..!
M.M.
DANMARKS STØRSTE UDVALG

Med Danmarks største indendørs showroom kan vi altid præsentere et kæmpe udvalg

     Nyhedsbrev Print siden
 
Knudlundvej 8-10 Tlf. +45 8610 1500
8653 Them, Silkeborg