"BESTSELLER"
DKK 108.995
Ny Quicksilver 555 Open
Activ 555 Open er en innovativ nyhed til erstatning af 535 Open. Den har moderne linjer og spændende indretningsløsninger. Skrogformen er meget karakteristisk med et bredt stævn design som giver ekstra dæksplads og en stærk fremtoning. Under styrepulten findes et meget stort stuverum som der er adgang til via en stor luge, præcis som frontklappen på en bil. Activ 555 Open kan bruges til det hele, og er en af de mest alsidige og smukkeste både som nogensinde er set på markedet.

Activ 555 Open er en ideel båd til fisketure og til en afslappende dag på havet. Den byder velkommen til op til 6 personer ombord, og rækker ud efter vandet med en kraftfuld Mercury motor, med op til 115 hk. Bådens slanke design og smarte brug af plads har noget for enhver. Tag hele familien med og du bliver forsikret om dens sikkerhedsegenskaber, funktioner og komfort. Og der er mere. Smart Edition pakken kombinerer bådens mest populære udstyr i en overkommelig pakke.

Sikkerhed begynder med adræt navigation. Med en enkelt Mercury påhængsmotor på op til 115 hk, er Activ 555 Open klar til den opgave. Et svagt tonet vindspejl, hjælper føreren med at holde et klart udsyn. For passagererne er adgangen til båden og til vandet jævn og sikker. De kan let gå ombord på båden i stævnen og let glide ned i vandet fra den store badeplatform agter. På båden er der højt fribord og intelligent design der forbedrer sikker færden ombord.

På Activ 555 Open, vil du nyde at sidde i førerstolen. Både føreren og passageren har komfortable, drejelige, skåleformede sæder med flip op hynde. Den ergonomiske førerplads i kontrastfarve rummer integrerede kopholdere, en opbevaringsbakke og monteringsplads til en 7” GPS/kortplotter. En fodstøtte fuldender det hele. Bagerst i båden, optimerer en agterbænk med skråstillet ryglæn den tilgængelige cockpitplads og gør det muligt stadig at tilte motoren helt.

Activ 555 Open er alsidig fra agter til stævn. Solsengen i stævnen omdannes, på ingen tid, til spiseplads med bord. Og så snart du slukker bådens motor, drejer du blot omkring på førerstolen og er ansigt til ansigt med resten af flokken, for at deltage i samtalerne. Medmindre selvfølgelig at du foretrækker sport. I det tilfælde, sætter du bare vandskistangen på for masser af sjov.

Opbevaringskapaciteten på Activ 555 Open er spredt ud over hele båden. Der er dedikeret plads til vandskistangen, navigationslyset og udvidelsen til solsengen. Personlige ejendele kan stuves sikker af vejen under sæderne. I stævnen findes et opbevaringsrum med permanent adgang, selv når solsengen er udslået. Opbevaringsrummet med en fantastisk indvendig finish, beskytter bordet og hynderne imod dårlige vejrforhold.

Kom forbi vores spændende bådunivers og se denne samt mere end 200 andre både, præsenteret indendørs i Danmarks største og flotteste udstilling.

Nyd en kop kaffe og bliv inspireret.

Vi er altid et besøg værd...!

Der tages forbehold for tryk- og stavefejl

Fakta

 
  Søsat / Årgang Ny
  Diverse Nyt 2017 design..!

Udstyr

 
Formstøbte polstrede førestole, indbygget brændstoftank 110l, hynder, navigationslys,
M.M.


Se film af båden her

 
BAYLINER VR5 OB
TILBUD Ny Bayliner VR5 OB Cuddy med Mercury 115 hk 4-takt - PROPPET MED UDSTYR

     Nyhedsbrev Print siden
 
Knudlundvej 8-10 Tlf. +45 8610 1500
8653 Them, Silkeborg