"BESTSELLER"
DKK 244.990
Ny Quicksilver 755 Captur Pilothouse
755 Pilothouse er en revoloutionerende båd til transport og fiskeri. Ingen anden producent kan præstere en så høj kvalitets båd til en tilsvarende pris i denne klasse. Med 755 Pilothouse er alle fiskevande inden for rækkevidde, både sommer og vinter. Båden er designet med tre fremadvendte formstøbte førestole i kabinen, perfekt og meget komfortabel indretning for længere sejlture eller transport sejlads til den rigtige fiskeplads. Den brede V-køje i stævnen og pantryet gør samtidig overnatning og længere ture til en mulighed. Cockpittet byder på masser af fiskeplads, og kan let omdannes til en behagelig spiseplads for flere personer. Der er adgang fra kabinen til cockpittet via den store skydedør, og til højre for førepladsen er der yderligere en skydedør med adgang til den brede walk around løngang. En meget stor og funktionel båd til de hårdeste arbejds opgaver eller mest krævende lystfiskere.

Kom forbi vores spændende bådunivers og se denne samt mere end 200 andre både, præsenteret indendørs i Danmarks største og flotteste udstilling.

Nyd en kop kaffe og bliv inspireret.

Vi er altid et besøg værd...!

Der tages forbehold for tryk- og stavefejl

Fakta

 
  Søsat / Årgang Ny

Udstyr

 
SmartCraft motorinstrumentering, navigationslys, indbygget brændstoftank 300l, vinduesvisker i stb og bb side, LED kabinelys, kompas, trykvand, 12v strømudtag, hydraulisk styring, skydedør i glas, stuverum, 3 formstøbte stole og fiskebrønd.
M.M.


Se film af båden her

 
SÆLG DIN BÅD

Vi tilbyder formidlingssalg af din båd i en af Danmarks bedst besøgte bådforretninger

     Nyhedsbrev Print siden
 
Knudlundvej 8-10 Tlf. +45 8610 1500
8653 Them, Silkeborg