"DESIGN"
DKK 327.995
Ny Quicksilver 805 Sundeck
Ren terapi. Så kommer vi vidst ikke tættere på rekreation: Duften og lyden af havet, behagelig bølgegang og en afslappende solseng. Activ 805 Sundeck er designet til solbadning og afslappende cruising og med øje for vandsport. Der er plads til venner og familie på op til 9 personer, og komfortable overnatning for 4 voksne. Stort soldæk med indbyggede ryglæn for og stor solseng på dækket agter, der let laves om til spiseplads. Kabine med spiseplads, der kan laves om til dobbeltseng, 2 køjer og toiletrum med vask, køkkenbord med vask, ferskvand og 12v køleboks er det også blevet til, hele herligheden kan opgraderes med køleskab, kogeblus og toilet.

Kom forbi vores spændende bådunivers og se denne samt mere end 200 andre både, præsenteret indendørs i Danmarks største og flotteste udstilling.

Nyd en kop kaffe og bliv inspireret.

Vi er altid et besøg værd...!

Der tages forbehold for tryk- og stavefejl

Fakta

 
  Søsat / Årgang Ny

Udstyr

 
4 senge, kabinelys, hynder i kabine, portlights der kan åbnes, dæksluge, hynde til soveplads, kabine picnic bord/dinette, vask med hane i kabinen, hynder cockpit, cockpit bruser, drejelige skåleformede førerstole med flip-op, cockpit picnic bord/dinette, LED kabinelys, dobb. batterisystem, vask med hane, 12v køleboks, ankerbrønd, hynder til solseng for, stangholdere, selvlænsende cockpit, badeplatform, SmartCraft speedometer og omdrejningstæller, brændstofmåler, trimur, hydraulisk styring, 12v elektrisk strømudtag.
M.M.


Se film af båden her

 
BELLA 620C - KUN 1 STK
TILBUD Ny Bella 620 C med Mercury 100 hk 4-takt

     Nyhedsbrev Print siden
 
Knudlundvej 8-10 Tlf. +45 8610 1500
8653 Them, Silkeborg