"BESTSELLER"
DKK 170.995
Ny Quicksilver 595 Cruiser
Activ 595 Cruiser er lillesøsteren til den prisvindende 645 Cruiser. Du får det veldesignede skrog og flere af de gennemtænkte løsninger med til en lavere pris. Modellen egner sig rigtig godt til vandsport og badeture ved stranden. I den lyse kabine er der mulighed for at overnatte, og på dækket kan du holde en herlig picnic. Som ekstraudstyr kan vi bestemt anbefale en bimini top eller camper kaleche, der giver dig ly for regn og solens stråler.

Activ 595 Cruiser er perfekt til aktive dage og afslappende nætter, og har alt hvad du behøver. Den er fleksibel nok til, at du kan udføre masser af aktiviteter med stil og komfort, uanset om det er svømning, vandski, solbadning, fiskeri eller spisning, du ønsker.

Hver en centimeter tæller på denne båd og der er stuverum til alt ombord, så som navigationslys og vandskistang, 4 stuverum over agterspejlet der kan rumme sports- og fiskegrej, og handskerum. Integreret stuverum til hynder betyder, at dine hynder kan pakkes forsigtigt af vejen uden at blive ødelagt. Sidst men ikke mindst, mulighed for en 12v køleboks, så du altid kan få kolde drikkevarer på en lang og varm dag på havet.

Kom forbi vores spændende bådunivers og se denne samt mere end 200 andre både, præsenteret indendørs i Danmarks største og flotteste udstilling.

Nyd en kop kaffe og bliv inspireret.

Vi er altid et besøg værd...!

Der tages forbehold for tryk- og stavefejl

Fakta

 
  Søsat / Årgang Ny
  Motor Uden motor
  Type Kabinebåd

Udstyr

 
2 senge, kabinelys, hynder i kabine, dæksluge, drejelige førerstole med flip-op, passager stol, hynder cockpit, cockpit bord, ankerbrønd, ankerrulle, selvlænsende cockpit, vinduesvisker styrbord,
SmartCraft speedometer og omdrejningstæller, brændstofmåler, trimur, hydraulisk styring, 12v elektrisk strømudtag, instrumentbord i kulfiber look. OB Pre-Rigging.
M.M.


Se film af båden her

 
BELLA 620C - KUN 1 STK
TILBUD Ny Bella 620 C med Mercury 100 hk 4-takt

     Nyhedsbrev Print siden
 
Knudlundvej 8-10 Tlf. +45 8610 1500
8653 Them, Silkeborg