"SKAL SES"
DKK 539.000
Ny Quicksilver 805 Cruiser mer Mercury 200 hk 4-takt
En weekendtur med stil. Activ 805 Cruiser er det nye flagskib indenfor Quicksilver daycruiser modeller. En raffineret familie- og fritidsbåd spækket med detaljer, sikkerhed og komfort. Med familie og venner ombord, sejler du stilfuldt ind i havnen, og med motormulighed helt op til 400 HK, er der garanti for en god fart. Der er adskillige muligheder for hurtigt at ændre indretningen til cruising, picnic og solbadning, og en herlig kabine med sovepladser til 4 voksne, toiletrum med vask, køkkenbord med vask, ferskvand og 12v køleboks er det også blevet til, hele herligheden kan opgraderes med køleskab, kogeblus og toilet.

Den nye Activ 805 Cruiser er vores flagskib model til daycruising. Komfort, kræfter og sikkerhed er de værdier du vil sætte pris på i denne nye smarte udgave. Med motormulighed op til 400hk, plads til op til 9 personer på tur og raffineret vandsport og fritidsbrug med familie og venner, er Activ 805 Cruiser det ultimative i stil og udførelse på havet.

Activ 805 byder på en hel række sikkerhedsmæssige funktioner, som tillader dig at nyde havet i komplet sikkerhed. Med et skrog der er designet til sikkert brug, og alligevel med høj ydelse, og med et højt niveau for styrepladsen i forhold til adgangsforhold og udsyn, er det et ekstremt sikkert fartøj uanset fartniveau og vejrforhold. Den lette adgang agter og dobbelt badeplatform med robust stige tillader ligelig let adgang direkte fra vandet.

Med sine slanke og lige linjer og perfekte proportioner skaber Activ 805 Cruiser’s en stærk tilstedeværelse på havet. Det høje niveau af eksteriør og det intelligente design giver båden en unik stil, komplementeret af high-end finish som LED kabinelys og teak cockpit bord. Interiøret er udført med elegance og stil, og med øje for detaljer i polstring, elementer og trælook der giver en raffineret følelse af velvære.

Med overnatningsmulighed for op til 4 voksne, tilbyder Activ 805 Cruiser en rummelig og luftig kabine for med dobbeltseng, og 2 sengepladser midtskibs, et praktisk og alligevel privat marinetoilet med eget vindue og vask, et robust og praktisk køkken med køleskab, ferskvandssystem og komfur. I dagtimerne er der god og komfortabel plads til op til 9 voksne på Activ 805 Cruiser.

Activ 805 Cruiser er utrolig alsidig og tilbyder flere konfigurationer til sjov og fritid med familie og venner, uanset om der er behov for vandsport og vandski, eller cruise langs kysten. 3 forskellige cockpit konfigurationer, fra komfortabelt cockpit sofaarrangement til spiseområde og til stor og rummelig solseng. Der er plads til 5 personer ved cockpittets teakbord. Og der er endda mulighed for en ekstra solseng i fuld bredde på fordækket.

Kom forbi vores spændende bådunivers og se denne samt mere end 200 andre både, præsenteret indendørs i Danmarks største og flotteste udstilling.

Nyd en kop kaffe og bliv inspireret.

Vi er altid et besøg værd...!

Der tages forbehold for tryk- og stavefejl

Fakta

 
  Søsat / Årgang 2022
  Motor Mercury 200 hk 4-takt
  Benzintank Indbygget
  Type Cruiser
  Motor HK 200

Udstyr

 
4 senge, kabinelys, hynder i kabine, dæksluge, hynde til soveplads, drejelige førerstole med flip-op, passager stol, hynder cockpit, cockpit bruser, picnic bord, LED cockpit lys, 12v køleboks, vask med hane, ankerbrønd, selvlænsende cockpit, badeplatform, vinduesvisker styrbord og bagbord, dobb. batterisystem, SmartCraft speedometer og omdrejningstæller, brændstofmåler, trimur, hydraulisk styring, 12v elektrisk strømudtag. OB Pre-Rigging.
M.M.
DANMARKS STØRSTE UDVALG

Med Danmarks største indendørs showroom kan vi altid præsentere et kæmpe udvalg

     Nyhedsbrev Print siden
 
Knudlundvej 8-10 Tlf. +45 8610 1500
8653 Them, Silkeborg