"SKAL SES"
DKK 254.900
SOLGT - Ny Quicksilver 605 Sundeck med Mercury 115 hk 4-takt - KUN 1 STK
Super tilbud - omg. levering

EKSKLUSIV UDGAVE MED TEAKLAMINAT samt biminitop

Kom og se denne fantastiske styrpultsbåd..! Her er der virkelig tale om value for money..! Det bedtse køb i sin klasse - en sikker kommende best-seller..! Masser af ekstraudstyr...!

Activ 605 Sundeck lever helt sikkert op til sit navn, med den store behagelige solplatform, men kan meget mere end det. Den er også en god kombination mellem en styrepultbåd med god cockpit plads og fladt fordæk, som kan bruges til fiskeri, og en kabinebåd med en af de mest rummelige kabiner i sin klasse. Den overraskende rummelighed både indenfor og udenfor, skyldes det nye design, med ekstra bred stævn og højt fribord. Stadig et meget velsejlende, dybt skrog, som også er stabilt ved lav fart.


Den forbedrede Activ 605 Sundeck rammer vandet med et mere dynamisk design og opgraderet funktionalitet. Den er lavet til cruising, vandsport og sjov i solen. Så tag ud på en dagstur med op til 7 personer eller overrask din partner med en romantisk weekend. En Mercury motor med op til 150 hk garanterer sikker navigation hele dagen igennem og bådens kabine omdannes til en hyggelig seng om natten.

Sikkerhed starter med en pålidelig motor. Activ 605 Sundeck er kompatibel med en række af Mercury’s påhængsmotorer fra 115-150 hk. Om bord, er der brede trin til området med solsengen, et højt fribord og velplacerede håndtag giver passagererne alt den støtte og komfort de har brug for, for at bevæge sig sikkert omkring. Drejeligt ryglæn tillader ubesværet adgang til badeplatformen og den integrerede badestige.

Activ 605 Sundeck har en af de største soldæk i dens kategori. Selv ankerbrønden i stævnen er dækket med hynder, for at udvide solbadningsområdet til maksimal størrelse. Styrepladsen på båden er blevet komplet re-designet til et mere moderne og stilfuldt look, og med forbedret brug af plads til instrumenter. Ligeså er både den drejelige, skåleformede førerstol og passagersæde med flip op hynde, blevet forbedret for bedre sejlkomfort.

Fleksibilitet er givet på den nye Activ 605 Sundeck, både på og under dækket. Cockpittet omdannes til en spiseplads for op til 4 voksne, takket være det flytbare bord, de integrerede kopholdere i styrbord- og bagbordside og drejelige førerstole. Kabinepladsen kan benyttes med en U-formet sofa eller en komfortabel seng til 2 personer, afhængigt af hynde konfigurationen. En mulig vandskistang tilføjer vandsport til listen af aktiviteter båden kan byde på.

Der er rigelig opbevaringsplads på båden. Til at starte med er ankerbrønden i stævnen fuldt integreret. Det eksterne bord og hyndeindsatsen passer ind i det dedikerede stuverum og det same gælder for agter navigationslyset og vandsportsudstyr. Ekstra opbevaringsplads til mindre sager og personlige ejendele er begge lokaliseret under agter bænken og tnedenfor sengen i kabinen.


Kom forbi vores spændende bådunivers og se denne samt mere end 200 andre både, præsenteret indendørs i Danmarks største og flotteste udstilling.

Nyd en kop kaffe og bliv inspireret.

Vi er altid et besøg værd...!

Der tages forbehold for tryk- og stavefejl

Fakta

 
  Søsat / Årgang 2020
  Mål ca. 5,94 - 2,40 m m.
  Vægt 970 kg
  Motor Mercury 115 hk 4-takt
  Benzintank 160 l
  Type Styrpult
  Last 7 personer
  Motor HK 115 hk
  Diverse Genial båd - Omg. levering.

Udstyr

 
Biminitop, flexiteak, Hydraulisk styring, 12v strømudtag, selvlænsende cockpit, to førestole, 2 senge, bænk agter med hynder, cockpit hynder, picnic bord, badestige, stangholdere, navigationslys.
M.M.
SÆLG DIN BÅD

Vi tilbyder formidlingssalg af din båd i en af Danmarks bedst besøgte bådforretninger

     Nyhedsbrev Print siden
 
Knudlundvej 8-10 Tlf. +45 8610 1500
8653 Them, Silkeborg