"BESTSELLER"
DKK 133.900
TILBUD Ny Quicksilver 555 Captur Pilothouse
På vej hjem

Captur 555 Pilothouse er den mindste og seneste tilføjelse til det populære Pilothouse program. Som afløser til den tidligere 500 Pilothouse er der her tale om en meget større og langt mere rummelig båd, dog stadig til en uhyre konkurrencedygtig pris.
Højt fribord, god bredde, stabile sejlegenskaber og en komfortabel kabine er nogen af de kendetegn der knytter sig til den nye model.

Sikkerhed er standard med alle Quicksilver både og du vil værdsætte dette så snart du går ombord. Du vil bemærke den følelse af stabilitet et højt fribord giver og nyde bevægelsesfriheden til fordækket, som det asymetriske layout tillader. Med 360 graders udsyn fra styrepladsen, med vindspejl af rigtig glas og med vinduesviskere, er du sikret et rent udsyn, selv når vejrforholdene er barske. 2 automatiske lænsepumper sørger for rene og tøre forhold ombord. På styrepladsen har vi også efterladt plads til en stor GPS/kortplotter, for bedre navigation.

Du vil nyde følelsen af masser af plads, som vi har skabt her. Med denne model vil du få plads til både spisning og afslapning. Der er siddepladser til 2 eller 3 personer og det er muligt at tilføje en bænk og et cockpit bord for flere siddepladser. Du vil bemærke hvordan skroget er bygget med omtanke for bevægelsesfrihed, som giver voksne og børn ombord plads til at komme omkring, ligesom der er let adgang til fordækket. Med en kabine har du ly for vind og vejr året rundt og med en Komfort pakke kan 2 personer endda også nyde en rolig nattesøvn.

Med denne båds cockpitområde der er større end gennemsnittet og med den store fiskeplatform forrest i båden, er der masser af plads til at fiske. Der er plads til op til 6 fiskestænger, der bekvemt kan stuves væk når de ikke er i brug, og der er standard 2 stangholdere på dækket, med mulighed for at tilføje 2 mere. Få mest muligt ud af denne båds fiskepotentiale og tilføj en mulig indbygget fiskebrønd med dræn og pumpesystem via skroget eller en agnbrønd med ferskvandssystem, der holder madding og fangst friske.

Masser af plads omkring dig, er nøglen til dine bedste oplevelser på vandet. Alle dine behov ombord er dækket, og du vil blive begejstret for den overflod af stuverum båden rummer hele vejen rundt i cockpit og kabine, både til dine personlige ting og til dit fiskegrej. Låsbare stuverum i cockpitet er også tilgængelige for ekstra sikkerhed og ro i sindet.

Kom forbi vores spændende bådunivers og se denne samt mere end 200 andre både, præsenteret indendørs i Danmarks største og flotteste udstilling.

Nyd en kop kaffe og bliv inspireret.

Vi er altid et besøg værd...!

Der tages forbehold for tryk- og stavefejl

Fakta

 
  Søsat / Årgang Ny
  Type Kabinebåd

Udstyr

 
Motor instrumentering, kabinelys, brandslukker, ankerbrønd, bovrulle, lanterner, badestige, mekanisk kabelstyring, stangholdere, elektrisk lænsepumpe, 12v strømudtag.
M.M.


Se film af båden her

 
BELLA 620C - KUN 1 STK
TILBUD Ny Bella 620 C med Mercury 100 hk 4-takt

     Nyhedsbrev Print siden
 
Knudlundvej 8-10 Tlf. +45 8610 1500
8653 Them, Silkeborg