"NYHED"
DKK 269.900
Nyhed 2017 Bella 700 BR
Spændende nyhed fra Bella Boats i et nyt forfriskende design og med fantastiske sejlegenskaber. Nomineret til Best of Boat Award 2016.

Båden bliver naturligvis produceret i Finland til de krævende skandinaviske forhold...! En designmæssig perle med øje på kvalitet.

Bella 700 BR – Bow Rider er den nyeste åpne båtmodellen i Bellas moderne båtserie. Det er en sporty og praktisk familiebåt med en rekke praktiske funksjoner.

Bella 700 BR har massevis av plass og gir mange muligheter til å ha det gøy. Båtens store solsenger er enkle å installere, og ideelle for å sole seg og slappe av. Den skrånende, futuristiske vindskjermen er stilig, og den er både et visuelt og funksjonelt element som kjennetegner Bella Bow Riders. Båtens solide og strømlinjeformede skrog med innovativ design garanterer overlegen komfort selv i grov sjø.

Bella 700 BR har en rekke tilbehør og smarte funksjoner, og er en fryd for øyet. Båten har flere komfortable sitteplasser og godt med plass til å bevege seg rundt. Den ergonomiske styrekonsollen av høy kvalitet har benker som gjør det mulig for kapteinen å ha full kontroll på båten, samtidig som den gjør kjøringen enkel og tilfredsstillende.

Den nye Bella 700 BR er godt utstyrt og sørger for at alle har det komfortabelt. Båten kan også utstyres med kjemisk toalett og pentry, noe som ikke er vanlig i bow rider-båter. Den nye Bella 700 BR setter standarden for andre båter i denne klassen når det gjelder funksjonalitet, kvalitet og stil.

Bella 700 BR tar de typiske funksjonene til en bow rider-båt og legger til en helt ny dimensjon. Båtens vakre design og smarte funksjoner appellerer til sosiale mennesker som ønsker å nyte en perfekt båtopplevelse i hverandres selskap.

Bella 700 Br har blitt valgt som vinner av Best of Boats 2016.

Kom forbi vores spændende bådunivers og se denne samt mere end 200 andre både, præsenteret indendørs i Danmarks største og flotteste udstilling.

Nyd en kop kaffe og bliv inspireret.

Vi er altid et besøg værd...!

DERFOR skal du vælge en Bella båd::

Bella Boats har gennem de sidste 40 år forsynet os med både af højeste kvalitet.
Ved at kombinere markeds-ledende viden om både, samt materiale i højeste kvalitet har man formået år efter år at levere et helt unikt produkt.
Bella Boats formår at udvikle et produkt som både opfylder alle kriterier med hensyn til design samt unikke sejlegenskaber skabt til de krævende skandinaviske forhold.
Bella boats bliver produceret på et moderne skandinavisk værft i Finland, hvor der bliver sat en stor ære i de stolte håndværksmæssige traditioner.
Slut-resultatet er både i allerhøjeste kvalitet, samt design i verdensklasse og sejlegenskaber i top.

Fakta

 
  Søsat / Årgang Ny
  Mål ca. 7,00 - 2,60 m m.
  Vægt 1400 kg + motor
  Benzintank Indbygget
  Type Bowrider
  Last 9 personer
  Diverse Spændende bowrider..!

Udstyr

 
Kaleche
Hynder inkl. sollounge i stævn
Laminat
Hydraulisk styring
Fenderholder
Lænsepumpe
12 v udtag
Ankerbrønd
Offshore førerstole
Badestige
M.M
SÆLG DIN BÅD

Vi tilbyder formidlingssalg af din båd i en af Danmarks bedst besøgte bådforretninger

     Nyhedsbrev Print siden
 
Knudlundvej 8-10 Tlf. +45 8610 1500
8653 Them, Silkeborg