"LUKSUS"
DKK 399.900
SOLGT - Flipper 670 ST med Mercury 150 hk 4-takt - SUPER STAND
1 ejers - super stand - nyserviceret motor - søsat 2016. Sjældent udbudt drømmebåd..!

Bliv godt sejlende i dette pragteksemplar bygget efter stolte finske traditioner. Unikke sejlegenskaber og kvalitet på et meget højt niveau. Det bedste i sin klasse..!

Denne båd er ganke enkelt noget af det mest spændende - gennemtænkte og stilrene. En sand nyskabelse indenfor Hardtopbåde som vi forventer os utrolig meget af.

Flipper 670 ST er en moderne HT båd bygget af de bedste materialer med henblik på at skabe en luksuriøs og velsejlende båd.
Indretningen er baseret på at lave et lyst cockpit med så mange siddepladser så muligt - og en stævn som giver mulighed for overnatning.

I Flipper 670 ST får man en moderne båd i et stilrent design med sejlegenskaber udover det sædvanlige.

Nyd billederne - de lyver ikke...! Her er tale om noget ganske ekstraordinært.

Kom forbi vores spændende bådunivers og se denne samt mere end 200 andre både, præsenteret indendørs i Danmarks største og flotteste udstilling.

Nyd en kop kaffe og bliv inspireret.

Vi er altid et besøg værd...!

FLIPPER, DEN ULTIMATIVE FORDEL
Flipper - 40 års succes. Designet til sejlere som værdsætter en sporty livsstil, Flipper motorbåde er en sand fornøjelse og gør bådejere i hele Europa stolte. Den skandinavisk designede båd er af høj kvalitet og tiltrækker positiv opmærksomhed på vandet og i havnen.
Den overvældende feature på Flipper både er deres fortrinlige sejleegenskaber. Udstyret med et dybt V-skrog giver det fantastiske sejleegenskaber, hurtig planing - høj hastighed. Med den store opmærksomhed på funktionalitet, rummelighed og sikkerhed som er udført til perfektion kan du ikke vente til at komme bag rettet i din nye Flipper båd.
Flipper har altid været en god investering pga. den høje kvalitet i materialevalg samt det velrenommerede navn vil det altid være et efterspurgt produkt og gensalgsværdien vil afspejle dette.
Flipper er kulminationen af årtiers udvikling som er blevet testet i ekstreme situationer for maksimal udnyttelse af bådens egenskaber.
"Flipper-kvaliteten" er allerede et veletableret koncept i mange lande. For at sikre denne kvalitet bruger Flipper kun de bedste materialer og komponenter i deres både. F.eks. er teakdækket lavet af den højeste standard indenfor teak.
Sikkerhedsnormerne for både i de nordiske lande er de strengeste i verden og Flipper lever mere end op til regulativerne. Resultatet af dette gør at Flipper både er udstyret med CE - og IMCI (international marine certification institute).
Fakta

 
  Søsat / Årgang Søsat 2016
  Mål ca. 6,66 - 2,48 m. m.
  Vægt 1200 kg + motor
  Motor Mercury 150 hk 4-takt
  Benzintank 210 l
  Type Hardtopbåd
  Dybdegang ca. 0,75 m.
  Last 7 personer
  Motor HK 150 hk
  Diverse Sjældent udbudt - super stand..!

Udstyr

 
Kaleche
Garmin gps med ekkolod
Porta potti
Bundbehandlet
Bord
Brændslukker
Dæksbelysning
El-udtag
Fast tank 188 l
Fenderholdere
Hvidt skrog
Hydraulisk styring
Kopholdere
Køjepladser, 2+2
Elektrisk lænsepumpe
Komfortable førerstole
Solhynder
SmartCraft-instrumentering
Teaklaminat
USB-lader
Vinduesvisker


Se film af båden her

 
BELLA 620C - KUN 1 STK
TILBUD Ny Bella 620 C med Mercury 100 hk 4-takt

     Nyhedsbrev Print siden


RELATEREDE PRODUKTER

DKK 374.900
 
Knudlundvej 8-10 Tlf. +45 8610 1500
8653 Them, Silkeborg