"SKAL SES"
DKK 299.900
TILBUD Ny Flipper 600 DC med Mercury 80 hk 4-takt SPAR 30.000 kr
STORINKØB = DRØMMETILBUD på denne unikke båd - spar ca. 30.000 kr..! Gælder kun 1 stk. Inkl. fabriksny Mercury 80 hk 4-takt med elstart/powertrim og indsprøjtning.

Skandivaviens smarteste daycruiser i 6 m klassen - en indretning som skal opleves - en båd som virker langt større end den er.

Nomineret til European Powerboat Of The Year 2015..!

Endelig er båden kommet i vores showroom og klar til fremvisning - Flipper 600 DC er en helt igennem unik båd og er uden sammenligning det fineste i sin klasse..!

Flipper 600 DC er lillebroderen i den nye daycruiser serie - en nyhed indenfor eksklusive daycruisere - båden henvender sig til den kræsne sejler som lægger vægt på kvalitet - detaljer - design og sejlegenskaber.

Ligesom de øvrige Flipper både er denne produceret udfra kun det bedste er godt nok.

Nyd filmen af båden og bliv inspireret.

Kom forbi vores spændende bådunivers og se denne samt mere end 200 andre både, præsenteret indendørs i Danmarks største og flotteste udstilling.

Nyd en kop kaffe og bliv inspireret.

Vi er altid et besøg værd...!

FLIPPER, DEN ULTIMATIVE FORDEL
Flipper - 40 års succes. Designet til sejlere som værdsætter en sporty livsstil, Flipper motorbåde er en sand fornøjelse og gør bådejere i hele Europa stolte. Den skandinavisk designede båd er af høj kvalitet og tiltrækker positiv opmærksomhed på vandet og i havnen.
Den overvældende feature på Flipper både er deres fortrinlige sejleegenskaber. Udstyret med et dybt V-skrog giver det fantastiske sejleegenskaber, hurtig planing - høj hastighed. Med den store opmærksomhed på funktionalitet, rummelighed og sikkerhed som er udført til perfektion kan du ikke vente til at komme bag rettet i din nye Flipper båd.
Flipper har altid været en god investering pga. den høje kvalitet i materialevalg samt det velrenommerede navn vil det altid være et efterspurgt produkt og gensalgsværdien vil afspejle dette.
Flipper er kulminationen af årtiers udvikling som er blevet testet i ekstreme situationer for maksimal udnyttelse af bådens egenskaber.
"Flipper-kvaliteten" er allerede et veletableret koncept i mange lande. For at sikre denne kvalitet bruger Flipper kun de bedste materialer og komponenter i deres både. F.eks. er teakdækket lavet af den højeste standard indenfor teak.
Sikkerhedsnormerne for både i de nordiske lande er de strengeste i verden og Flipper lever mere end op til regulativerne. Resultatet af dette gør at Flipper både er udstyret med CE - og IMCI (international marine certification institute).

Fakta

 
  Søsat / Årgang Ny
  Vægt 850 kg + motor
  Motor Mercury 80 hk 4-takt
  Benzintank 130 l
  Type Daycruiser
  Last 6 personer
  Motor HK 80 hk
  Diverse KUN 299.900 kr..! GÆLDER KUN 1 STK.

Udstyr

 
Kaleche
Teaklaminat
Stuverum
Solhynder
Førerstol
Badeswtige
M.M
CRESCENT T-REX - ÅRETS HANDEL
TILBUD Ny Crescent T-Rex med Mercury 100 hk 4-takt - Spar 80.000 kr. OMG. LEVERING

     Nyhedsbrev Print siden
 
Knudlundvej 8-10 Tlf. +45 8610 1500
8653 Them, Silkeborg