"SKAL SES"
DKK 499.900
Ny Quicksilver 755 Cruiser med Mercury 150 hk 4-takt - KUN 1 STK
KUN 1 STK Ultimativ båd i sin klasse - skal opleves - ALT i udstyr - separat toiletrum - en designmæssig perle med en unik indretning med plads til hele familien og alle former for sejlads. Skal ses..!

Tag væk på en endags- eller weekendtur på havet. Activ 755 Cruiser’s dybe cockpit og fulde vindspejl holder dig og dine passagerer tørre og sikre under turen. Indenfor i kabinen får du det bedste udsyn du nogensinde har fået i en 7 meters båd, med store, brede vinduer. Nøgleordet er tilpasning. Cockpit området byder på 3 konfigurationer, adskillige ekstraudstyrspakker giver mulighed for signifikant opgradering af bådens udstyr og der er en hel række af Mercury motormuligheder tilgængelige.

Der bliver taget sig godt af passagererne, uanset hvor de opholder sig på en Activ 755 Cruiser. Det store cockpit lader dig nyde udelivet på vandet, så meget som muligt. Den inkluderer fuldt køkken med vaske, komfur og køleskab. Store badeplatforme giver let adgang til vandet og der er bred passage til kabinen. Kabinen har plads til 2 for overnatning, med mulighed for at se solopgangen gennem det store vindue i siden. Der er også mulighed for et fuldt aflukket søtoilet

Hvordan kan du bedst lide dit cockpit område? Cockpittets justerbare bænk med skråstillet ryglæn, har 3 mulige konfigurationer: Opretstående, som chaiselong og som ekstra stor solindsats. Det gør at du har utallige muligheder for aktiviteter: hyggelige samtaler, spisning, afslagning, læsning, solbadning, vælg selv! Passagersædet har også dobbelt funktion. Sid ned i det fremadstående sæde, eller brug den til at udvide siddeområdet og solindsatsen. Ønsker du endnu mere plads? Fordækket kan også omdannes til solindsats.

Kom forbi vores spændende bådunivers og se denne samt mere end 200 andre både, præsenteret indendørs i Danmarks største og flotteste udstilling.

Nyd en kop kaffe og bliv inspireret.

Vi er altid et besøg værd...!

Der tages forbehold for tryk- og stavefejl

Fakta

 
  Søsat / Årgang Ny
  Mål ca. 6,99 - 2,55 m. m.
  Vægt 1440 kg uden motor
  Motor Mercury 150 hk 4-takt
  Benzintank Indbygget
  Type Daycruiser
  Last 8 personer
  Motor HK 150 hk
  Diverse KUN 1 STK - Helt Igennem unik daycruiser med ALT i udstyr samt separat toiletrum..!

Udstyr

 
Kaleche
Flexi teak i cockpit
Udvidet badeplatform med flexi teak
Cockpit bruser
Vandskistang/øje
Køleskab
Gaskomfur
Vask med hane
Solindsats hynder, cockpit
Vinduesvisker bagbord
Cockpitbord, ægte teak
LED belysning
Søtoilet separat
Gardiner
Skylight
Samt meget mere
SÆLG DIN BÅD

Vi tilbyder formidlingssalg af din båd i en af Danmarks bedst besøgte bådforretninger

     Nyhedsbrev Print siden
 
Knudlundvej 8-10 Tlf. +45 8610 1500
8653 Them, Silkeborg