"BESTSELLER"
DKK 120.195
Ny Quicksilver 455 Cabin inkl. Mercury 40 hk 4-takt
455 Cabin er afløser for de velkendte 430 Cabin og 470 Cabin som har været populære på det Danske marked i mange år. Der er holdt fast i de funktionelle værdier men benyttet os af tidssvarende design og innovative indretnings løsninger.

Skroget er med bred stævn samtidig med dyb V-bund hvilket sørger for ekstraordinær god plads selvom båden kun er 4,5m lang. Cockpittet er overraskende rummeligt fordi agterbænkene/sofaen er rykket helt ud over motorbrønden. Et ekstra sæde over motorbrønden kan leveres som ekstraudstyr hvilket omdanner de to agtersæder til en fuld agtersofa hvor midtersædet vippes op når motoren trimmes helt op.

En fantastisk løsning som giver helt utrolig plads. Sejlegenskaberne er langt mere havgående end i forgængerne og båden kommer hurtigt i plan med fuld last. En sikker vinder som uden tvivl vil få mange til at opgradere den gamle Quicksilver 470.

Sidst men ikke mindst, rammer 455 bredt med en uovertruffen pakke pris, som gør dette til den perfekte båd, hvis du er på udkig efter komfort til en overkommelig pris.

Kom forbi vores spændende bådunivers og se denne samt mere end 200 andre både, præsenteret indendørs i Danmarks største og flotteste udstilling.

Nyd en kop kaffe og bliv inspireret.

Vi er altid et besøg værd...!

Der tages forbehold for tryk- og stavefejl

Fakta

 
  Søsat / Årgang 2020
  Motor Mercury 40 hk 4-takt med elstart og powertrim
  Benzintank Medfølger
  Type Kabinebåd
  Motor HK 40 hk
  Diverse Vi tilbyder attraktiv finansiering UDEN udbetaling..!

Udstyr

 
Ankerrulle, badestige, lanterner, ankerbrænd, selvlænsende cockpit, to stangholdere, analog omd tæller og log, 12v strømudtag, førersæde med flip up funktion og postring, agter sæder, cockpit bord, 2 køjer i kabine, elektrisk lænsepumpe
Vi tilbyder attraktiv finansiering UDEN udbetaling..!
M.M.


Se film af båden her

 
SÆLG DIN BÅD

Vi tilbyder formidlingssalg af din båd i en af Danmarks bedst besøgte bådforretninger

     Nyhedsbrev Print siden
 
Knudlundvej 8-10 Tlf. +45 8610 1500
8653 Them, Silkeborg