"BESTSELLER"
DKK 225.500
Ny Quicksilver 555 Cabin med Mercury 80 hk 4-takt - KUN 1 STK
Masser af ekstraudstyr - bl.a. kaleche - ekstra førerstol - bænk agter med hynder - bord - udvidet badeplatform.

Activ 555 Cabin er forberedt. Til hvad? Dybest set alt. Først og fremmest til alt hvad du behøver for en god dag på havet.
Navigation bliver en leg med hydraulisk styresystem som standard, integreret fodstøtte og plads til en 7 tommer GPS-skærm. På dækket, går du og dine passagerer rundt i sikkerhed. Der er brede trin for let adgang til fordækket, et skridsikkert dæk og nyttige gribehåndtag. Får du lyst til en svømmetur? Brug den integrerede badeplatform, eller muligheden for udvidet badeplatform, der gør det let at komme i vandet.
Styrepladsen på Activ 555 Cabin blev designet med forbedret funktionalitet og optimeret plads. Som styrmand har du alt hvad du behøver lige ved hånden. Der er sportsrat, integreret armlæn og fodstøtte, og med Activ Trim kan du regne med ubesværet og optimal motorydelse. Når du har lyst til at tage en pause, skal du bare slukke motoren og dreje din stol rundt, for at være social med din besætning. Indenfor er pladsen i kabinen optimeret, og den indvendige belysning giver en hyggelig stemning. En transparent skydedør og skylight vinduer i siden af fordækket, giver et lyst og rart ophold.
Activ 555 Cabin er en allround helårs båd. Den har gode steder at slappe af på overalt. Drejelige sæder og et monterbart bord gør cockpittet til en spiseplads på få sekunder. Men først vil du måske slå solindsatsen op i cockpittet. Eller benytte soldækket i stævnen, selvfølgelig. Så snart natten falder på eller det bliver overskyet, venter kabinen på dig. Du kan enten sidde rundt om det hyggelige kabinebord eller omdanne sofaen til en rummelig dobbeltseng på 2 meter.
I cockpit området er opbevaringspladsen gemt væk under agter bænken. Flere stuverum er integreret i styrepulten og i kabinen. Alt i alt er Activ 555 Cabin udstyret med masser af plads til, at opbevare personlige ejendele, hynder og andet tørt og sikkert.


Kom forbi vores spændende bådunivers og se denne samt mere end 200 andre både, præsenteret indendørs i Danmarks største og flotteste udstilling.

Nyd en kop kaffe og bliv inspireret.

Vi er altid et besøg værd...!

Der tages forbehold for tryk- og stavefejl

Fakta

 
  Søsat / Årgang 2020
  Mål ca. 5,50 m. m.
  Vægt 865 kg
  Motor Mercury 80 hk 4-takt
  Benzintank 110 l
  Type Kabinebåd
  Last 6 personer
  Motor HK 80 hk
  Diverse Bestseller - endelig på lager igen..!

Udstyr

 
Kaleche
Udvidet badeplatform
Ekstra førerstol
bord
Bænk agter med hynder
Ankerrulle
Badestige
Navigationslys
Ankerbrønd
Selvlænsende cockpit
Stangholdere
Badeplatform
Analog Speedometer/Omdrejningstæller
Trimur
Brændstofmåler
12v strømudtag
Drejeligt førersæde med Flip-op hynder
Cockpit hynder
Cockpit bord/dinnette
Agterbænk sæde
Opbevaring under agtersæde
2 Køjer
Dæksluge

M.M.


Se film af båden her

 
SÆLG DIN BÅD

Vi tilbyder formidlingssalg af din båd i en af Danmarks bedst besøgte bådforretninger

     Nyhedsbrev Print siden
 
Knudlundvej 8-10 Tlf. +45 8610 1500
8653 Them, Silkeborg