"SUVERÆN"
DKK 735.150
Ny Bayliner 842 Cuddy med Mercruiser 4,5 l Mpi
SO WORTH IT!
Gennem mere end 50 år med bådproduktion, har Bayliner over hele verden opbygget en popularitet hos en loyal kundeskare der stort set ikke ses tilsvarende i branchen. Dette har bl.a. bevirket at Bayliner de seneste 10 år har været det mest sælgende lystbådmærke i verden, og Bayliner 175 har i samme periode salgsmæssigt udkonkurreret alle andre sportsbåde på markedet. For fjerde år i træk har Bayliner modtaget den eftertragtede CSI Award fra National Marine Manufacturers Association. Prisen gives til den bådproducent der høster størst tilfredshed blandt sine kunder.

Uanset dine interesser på vandet, har Bayliner alsidige både der henvender sig til vandsport, lystfiskeri, weekendture eller en hyggelig dag på vandet med familien. Hvert år kommer der mange nye bådejere, og Bayliner lægger derfor stor vægt på at deres både skal være sikre, nemme at håndtere og pålidelige i drift. Et andet kendetegn ved Bayliner er at alle både er udviklet med henblik på at skabe den bedste oplevelse at alle ombord. Ingen anden bådproducent leverer så meget komfort, plads, opbevaring og funktionalitet for så få penge. BAYLINER – SO WORTH IT!

Fakta

 
  Søsat / Årgang Ny
  Mål ca. 8,88 - 2,55 m. m.
  Vægt 2700 kg
  Motor Mercruiser 4,5 l Mpi
  Benzintank Indbygget
  Type Daycruiser
  Motor HK 250 hk
  Cylinder V6

Udstyr

 
Selvlænsende cockpit, kopholdere og søgelænder i rustfri stål, Stereoanlæg Bluetooth radio med USB indgang og 4 højttalere, cockpit bruser med koldt og varmt vand, standard flytbar førerstol med ryglæn og stuverum, sæder i cremefarvet og champagnefarvet Silvertex, agtersofa med ryglæn der let omdannes til solseng og stuverum, fuldt udstyret baderum med vask, bruser og toilet, portlights for naturligt lysindfald i kabinen.
BELLA 620C - KUN 1 STK
TILBUD Ny Bella 620 C med Mercury 100 hk 4-takt

     Nyhedsbrev Print siden
 
Knudlundvej 8-10 Tlf. +45 8610 1500
8653 Them, Silkeborg