"INDRETNING"
DKK 1.095.000
Ny Bayliner Ciera 8 med Mercruiser 6,2 l Mpi DTS - meget udstyr - OMG. LEVERING
Model 2022 - Vi har været mega heldige og fået fingrene i en Bayliner Ciera 8 proppet med udstyr - bl.a. ægte teak samt lækker targa bøjle og udstyret med den helt rigtige motor nemlig Mercruiser 6,2 l Mpi..!

Slå til nu hvis den skal være din..!

Så er Bayliner tilbage i deres komfort zone hvor vi kender dem. Ciera er den første Cruiser i programmet efter at produktionen af cruisere blev stoppet i 2012. Ciera 8 er udviklet specielt til det Europæiske marked og produceres også i Europa. Det er en båd som på alle områder er helt nyskabt efter kundernes ønsker. Nordisk inspireret søgelænder i front hvor der er åben adgang for ombordstigning over stævnen. I kabinen har den dobbelte langsgående vinduer i som giver et helt fantastisk lys indfald, og sammen med den lyse aptering gør det kabinen til en af de lyseste som du vil opleve på markedet. Cockpittet er indrettet traditionelt med L-sofa og pantry, men en af de ting der skiller sig ud er muligheden for både at omdanne den dobbelte føreplads til en del af sidde gruppen. Ligeledes kan agtersofaen konverteres til enten en solplatform eller en bagudvendt siddeplads.
Der er ingen tvivl om at Ciera 8 vil blive en succes, endda til en af markedets mest konkurrencedygtige priser.
Vælg mellem den helt MerCruiser 4,5LMPI 250hk motor med Bravo III drev, MerCruiser 350 Mag benzin på 300hk eller MerCruiser diesel 3.0L TDI på 265hk.
SO WORTH IT!
Gennem mere end 50 år med bådproduktion, har Bayliner over hele verden opbygget en popularitet hos en loyal kundeskare der stort set ikke ses tilsvarende i branchen. Dette har bl.a. bevirket at Bayliner de seneste 10 år har været det mest sælgende lystbådmærke i verden, og Bayliner 175 har i samme periode salgsmæssigt udkonkurreret alle andre sportsbåde på markedet. For fjerde år i træk har Bayliner modtaget den eftertragtede CSI Award fra National Marine Manufacturers Association. Prisen gives til den bådproducent der høster størst tilfredshed blandt sine kunder.

Uanset dine interesser på vandet, har Bayliner alsidige både der henvender sig til vandsport, lystfiskeri, weekendture eller en hyggelig dag på vandet med familien. Hvert år kommer der mange nye bådejere, og Bayliner lægger derfor stor vægt på at deres både skal være sikre, nemme at håndtere og pålidelige i drift. Et andet kendetegn ved Bayliner er at alle både er udviklet med henblik på at skabe den bedste oplevelse at alle ombord. Ingen anden bådproducent leverer så meget komfort, plads, opbevaring og funktionalitet for så få penge. BAYLINER – SO WORTH IT!

Fakta

 
  Søsat / Årgang 2022
  Længde i fod 26,75
  Bredde i meter 2,55
  Vægt 2850 kg
  Motor Mercruiser 6,2 l Mpi 350 hk
  Drev Bravo III
  Benzintank Indbygget
  Type Daycruiser
  Motor HK 350 hk
  Cylinder V8
  Diverse KOM OG SE DEN NU

Udstyr

 
Kaleche
Targabøjle med integreret biminitop
Fuld teak
Bovpropel
Elektrisk anker
Sort indfarvet skrog
Grå tage stripe
Landstrøm
Komfur
Håndvask
Køleskab
Kabine:
Sovepladser til 4-5 personer, stereoanlæg med to højttalere i kabine og to i cockpit, co2 alarm, gulvtæppe, 12v lys, bord, skylight over køkken, V-køje med stuverum under, 220v landstrøm.

Køkken:
220v/12v køleskab, komfur med et blus, microbølgeovn, rustfri stål vask med vandhane, køkkenbord i glasfiber, skraldespand.

Styreplads:
Fuld motor instrumentering bestående af: Speedometer, omdrejningstæller, olietryks måler, trimur, brændstof måler. 12v strømudtag, elektriske trimplan, powersteering, tilt rat.

Toilet:
Marine toilet med holdingtank og udpumpning fra dæk, bruser, håndvask, håndklæde holder, teak bord.

Cockpit:
Kopholdere, cockpitlys, manuel lænsepumpe, agter dør til badeplatform, solseng.

Elsystemer:
Landstrøm 220v 16amp, elektrisk lænsepumpe, batterilader, elpanel, dobbelt batteri installation, motorrumsblæser, brandslukning, isoleret og lyddæmpet motorrum.
SÆLG DIN BÅD

Vi tilbyder formidlingssalg af din båd i en af Danmarks bedst besøgte bådforretninger

     Nyhedsbrev Print siden
 
Knudlundvej 8-10 Tlf. +45 8610 1500
8653 Them, Silkeborg