"INDRETNING"
DKK 329.900
SOLGT - Ny Bayliner VR5 med Mercruiser 4,5 l Mpi - KUN 1 STK
Kom og se den nu - proppet med udstyr og den helt rigtige motor - suveræn bowrider i et frækt design fyldt med detaljer og unik pladsudnyttelse. Skal ses og opleves. Spar 25.000 kr. på en i forvejen vanvittig skarp pris..! Bemærk størrelsen - rummeligheden - indretningen - udstyret - detaljerne og prisen.

Hvilket gør båden til det suverænt bedste køb i sin klasse..!

De nye VR5 og VR6 modeller bringer endnu en gang Bayliners design helt op i front. Den brede stævn giver ekstraordinær god plads i stævnen uden at gå på kompromis med de smukke linjer og rå sejlegenskaber. Vælg mellem 3 af de helt nye MerCruiser motorer som er helt friske fra tegnebrættet, designet til at være bådmotorer og ikke andet. Forbedret brændstof økonomi, minimalt støjniveau og rå styrke. Båden er indrettet med L sofa agter som kan omdannes til solseng og samtidig funger som fremadrettet passagersæde.

SO WORTH IT!
Gennem mere end 50 år med bådproduktion, har Bayliner over hele verden opbygget en popularitet hos en loyal kundeskare der stort set ikke ses tilsvarende i branchen. Dette har bl.a. bevirket at Bayliner de seneste 10 år har været det mest sælgende lystbådmærke i verden, og Bayliner 175 har i samme periode salgsmæssigt udkonkurreret alle andre sportsbåde på markedet. For fjerde år i træk har Bayliner modtaget den eftertragtede CSI Award fra National Marine Manufacturers Association. Prisen gives til den bådproducent der høster størst tilfredshed blandt sine kunder.

Uanset dine interesser på vandet, har Bayliner alsidige både der henvender sig til vandsport, lystfiskeri, weekendture eller en hyggelig dag på vandet med familien. Hvert år kommer der mange nye bådejere, og Bayliner lægger derfor stor vægt på at deres både skal være sikre, nemme at håndtere og pålidelige i drift. Et andet kendetegn ved Bayliner er at alle både er udviklet med henblik på at skabe den bedste oplevelse at alle ombord. Ingen anden bådproducent leverer så meget komfort, plads, opbevaring og funktionalitet for så få penge. BAYLINER – SO WORTH IT!

Fakta

 
  Søsat / Årgang Ny
  Mål ca. 6,19 - 2,40 m. m.
  Motor Mercruiser 4,5 l Mpi
  Benzintank Indbygget
  Type Bowrider
  Motor HK 200 hk
  Diverse Det bedste køb i sin klasse..! 21 fods rendyrket sejlerglæde. GÆLDER KUN 1 STK

Udstyr

 
Havnekaleche
Biminitop
Bowcover
Teak bord
Tæpper
Rustfri stålpakke
Sæde opgradering
Front hynde og ryglæn
Agter solhynde
Motorbox hynde
Indfarvet skrog (sort)
Selvlænsende cockpit
L-sofa arrangement
Fuldt vindspejl i hærdet glas
Drejelig førerstol
3 positions passagersæde
Vandski rum, forlænget badeplatform
Bluetooth radio med USB indgang
Badestige
Oliecrypbakke
BAYLINER VR5 OB
TILBUD Ny Bayliner VR5 OB Cuddy med Mercury 115 hk 4-takt - PROPPET MED UDSTYR

     Nyhedsbrev Print siden
 
Knudlundvej 8-10 Tlf. +45 8610 1500
8653 Them, Silkeborg