"INDRETNING"
DKK 329.900
Ny Bayliner VR5 OB med Mercury 150 hk 4-takt - MEGET UDSTYR
Endelig på lager igen - bemærk vi har allerede næsten udsolgt af denne populære båd.

Proppet med udstyr til en skarp pris..! 21 fods rendyrket sejlerglæde. Bemærk størrelsen - rummeligheden - indretningen - udstyret - detaljerne og prisen.

Hvilket gør båden til det bedste køb i sin klasse...!

Bayliner VR5, som blev introduceret i 2016, kommer nu også i en version til Mercury påhængsmotor hvor motoren er monteret på den forlængede badeplatform. Det gør båden endnu længer og giver plads til et enormt stuverum under solplatformen.
Som i indenbords versionen giver den brede stævn giver ekstraordinær god plads i front uden at gå på kompromis med de smukke linjer og rå sejlegenskaber. Stort fartpotentiale med de nye og ekstra kraftige Mercury F115 og F150 EFI. Båden er indrettet med L-sofa agter som kan omdannes til solseng og samtidig funger som fremadrettet passagersæde.

SO WORTH IT!
Gennem mere end 50 år med bådproduktion, har Bayliner over hele verden opbygget en popularitet hos en loyal kundeskare der stort set ikke ses tilsvarende i branchen. Dette har bl.a. bevirket at Bayliner de seneste 10 år har været det mest sælgende lystbådmærke i verden, og Bayliner 175 har i samme periode salgsmæssigt udkonkurreret alle andre sportsbåde på markedet. For fjerde år i træk har Bayliner modtaget den eftertragtede CSI Award fra National Marine Manufacturers Association. Prisen gives til den bådproducent der høster størst tilfredshed blandt sine kunder.

Uanset dine interesser på vandet, har Bayliner alsidige både der henvender sig til vandsport, lystfiskeri, weekendture eller en hyggelig dag på vandet med familien. Hvert år kommer der mange nye bådejere, og Bayliner lægger derfor stor vægt på at deres både skal være sikre, nemme at håndtere og pålidelige i drift. Et andet kendetegn ved Bayliner er at alle både er udviklet med henblik på at skabe den bedste oplevelse at alle ombord. Ingen anden bådproducent leverer så meget komfort, plads, opbevaring og funktionalitet for så få penge. BAYLINER – SO WORTH IT!

Fakta

 
  Søsat / Årgang 2021
  Længde i fod 20,40
  Bredde i meter 2,40
  Motor Mercury 150 hk 4-takt
  Benzintank Indbygget
  Type Bowrider
  Motor HK 150 hk
  Cylinder 4 cyl
  Diverse Bedste køb i sin klasse..! 21 fods rendyrket sejlerglæde..!

Udstyr

 
Kaleche
Havnekaleche
Bowcover
Teak bord
Seadeck dørk cockpit
Seadeck dørk badeplatform
Rustfri stålpakke
Sæde opgradering
Front hynde og ryglæn
Agter solhynde
Motorbox hynde
Indfarvet skrog (sort)
Selvlænsende cockpit
L-sofa arrangement
Fuldt vindspejl i hærdet glas
Drejelig førerstol
3 positions passagersæde
Vandski rum, forlænget badeplatform
Bluetooth radio med USB indgang
Badestige
SÆLG DIN BÅD

Vi tilbyder formidlingssalg af din båd i en af Danmarks bedst besøgte bådforretninger

     Nyhedsbrev Print siden
 
Knudlundvej 8-10 Tlf. +45 8610 1500
8653 Them, Silkeborg