"LIEBHAVERI..!"
DKK 349.900
SOLGT - Kral 700 Classic med Hammerhead 6,5 l diesel
Kral 700 Classic med Svensk 6,5 l Marinediesel med kompressor Sjældent udbudt liebhaverbåd med stærk dieselmotor sælges for kunde...!

Fremstår i en super stand - en sand drømmebåd som skal opleves..! Kral 700 er en designmæssig perle som leder tankerne ind på en moderne retrobåd. Båden er ren nostalgi udført i stærke materialer med vægt på gode sejlegenskaber.

Båden er udstyret med et lækkert cockpit hvor god siddekomfort er en selvfølge - i stævnen er der endda køjepladser med mulighed for overnatning. Ønsker man en smuk, nostalgisk og luksuspræget daycruiser til hyggesejlads på vandet - som ikke mange andre har - bør denne absolut ses. Motoren er et sandt kraftværk i form af en Svensk 6,5 l Marine DIESEL med 300 hk og kompressor - som både giver mulighed for god økonomi og endda vandsjov...!

Kom forbi vores spændende bådunivers og se denne samt mere end 200 andre både, præsenteret indendørs i Danmarks største og flotteste udstilling. Nyd en kop kaffe og bliv inspireret. Vi er altid et besøg værd...!

Der tages forbehold for trykfejl.
Fakta

 
  Søsat / Årgang 2006
  Mål ca. 7,10 m. ca. m.
  Motor Hammerhead 6,5 l Diesel
  Drev Bravo III
  Benzintank Indbygget
  Type Daycruiser
  Motor HK 300 hk
  Diverse Liebhaveri med Stærk diselmotor...! Sælges for kunde.

Udstyr

 
Indr. trailer
Kaleche
Førerstole
Hynde stævn
Hynder
Docking lights
Flagholder
M.M.
SÆLG DIN BÅD

Vi tilbyder formidlingssalg af din båd i en af Danmarks bedst besøgte bådforretninger

     Nyhedsbrev Print siden


RELATEREDE PRODUKTER

DKK 599.900
 
Knudlundvej 8-10 Tlf. +45 8610 1500
8653 Them, Silkeborg