"SKAL SES"
DKK 105.995
Ny Quicksilver 555 BR
Uanset om du planlægger en romantisk weekend, tur med vennerne eller en dag med familien, indeholder Activ 555 Bowrider alle de funktioner, du har brug for. Både i stil og komfort. Du vil værdsætte økonomien hvad angår brændstofforbrug og effektivitet, men også at den er designet med lave vedligeholdelsesomkostninger for øje: at eje en Activ 555 Bowrider er økonomisk og langt mindre kompliceret, end du forestiller dig. Vi har lagt meget arbejde i, at tingene skal være enkle for dig.

Når du træder ombord på Activ 555 Bowrider fornemmer man følelsen af sindsro og tryghed. Det skyldes, at vores designere har haft travlt med at perfektionere alle de features, der gør en dag på vandet til en leg. Bare en enkelt detalje er en optimal cockpitdybde, der med et højt fribord giver større sikkerhed og stabilitet - især for unge passagerer. Og når der først er fart på, er den omkransende forrude som beskytter dig mod vinden, ikke kun et spørgsmål om sikkerhed men også comfort.

Denne kompakte model, tager også de mere sportsprægede dage i stiv arm: Badeplatformen giver nem adgang til vandet agter, og den integrerede badestige pakkes sikkert væk, når den skal ikke skal bruges. Fiskegrej eller udstyret til vandsports opbevares nemt under sæderne. Quicksilver tilbyder som standard et væld af tekniske og stilistiske udstyrstræk. Features som er ekstraudstyr på tilsvarende både i segmentet; tilføj så en konkurrencedygtig pris, så har du med denne bowrider et virkelig attraktivt alternative.

555 Bowrider skiller sig også ud på grund af sin bemærkelsesværdige udnyttelse af pladsen. Med best-in class bow siddepladser, er pladsen til at strække ud og slappe af forbavsende stor. Fleksibilitet er nøglen her: Det store bueområde kan også omdannes til soldæk for at få mest muligt ud af godt vejr. En funktion, der normalt, ikke er tilgængelig på både af denne størrelse.

Intelligente opbevaringsmuligheder bidrager til følelsen af overskuelighed og lethed ombord. Hvert udstyrselement her har sit eget dedikerede opbevaringsområde, herunder anker- og fortøjningsudstyr, bord og hynder. Derudover er der masser af ekstra opbevaringsplads under sæderne, og til dine egne ting under dækket.

Kom forbi vores spændende bådunivers og se denne samt mere end 200 andre både, præsenteret indendørs i Danmarks største og flotteste udstilling.

Nyd en kop kaffe og bliv inspireret.

Vi er altid et besøg værd...!

Der tages forbehold for tryk- og stavefejl

Fakta

 
  Søsat / Årgang Ny
  Mål ca. 5,01 - 2,08 m. m.
  Vægt 710 kg
  Benzintank 70 l
  Type Bowrider
  Last 6 personer
  Diverse Nyhed 2018..!

Udstyr

 
M.M.
BELLA 620C - KUN 1 STK
TILBUD Ny Bella 620 C med Mercury 100 hk 4-takt

     Nyhedsbrev Print siden
 
Knudlundvej 8-10 Tlf. +45 8610 1500
8653 Them, Silkeborg