"SKAL SES"
DKK 189.900
UDSOLGT 2020 Quicksilver 555 BR med Mercury 60 hk 4-takt
Afslapning er nøglen til Active 555 Bowrider. Uanset om du foretrækker at opholde dig i stævnen eller i cockpittet – begge områder appellerer til hygge. Tag dig en kold drink fra køleskabet, stil den sikkert i en af kopholderne ved siden af, og bare nyd øjeblikket.
At sejle med Activ 555 Bowrider er virkelig en oplevelse takket være den hydrauliske styring, som er standard, og sportsrattet, som er sjælden på en båd af denne størrelse. Den ergonomiske styreplads er desuden udstyret med drejelige sæder og indbyggede fodstøtter. Og med den ekstra store tank med et volumen på op til 110 liter kan du nyde båden i længere tid ad gangen og sejle længere uden at skulle bekymre sig om at tanke op igen.
Quicksilver er stolt af sine bowrideres store alsidighed. Med sine slanke linjer og det moderne design er bowrideren suveræn til alle, der er interesserede i vandsport, socialt samvær med venner eller bare at dase i solen. Agter er monteret en elegant vandskibøjle, som hviler oven over en kraftig, pålidelig Mercury motor.
Ingen grund til at holde sig tilbage med, hvad man vil tage med ombord. Der er flere smarte opbevaringsrum, der sikrer, at dine ejendele er gemt godt af vejen og ude af syne. Under sæderne i stævnen, cockpittet og i begge konsoller er der flere opbevaringsrum. Mindre genstande kan opbevares under instrumentbrættet i passagersiden.

Kom forbi vores spændende bådunivers og se denne samt mere end 200 andre både, præsenteret indendørs i Danmarks største og flotteste udstilling.

Nyd en kop kaffe og bliv inspireret.

Vi er altid et besøg værd...!

Der tages forbehold for tryk- og stavefejl

Fakta

 
  Søsat / Årgang Ny
  Mål ca. 5,33 - 2,17 m. m.
  Vægt 746 kg + motor
  Motor Mercury 60 hk 4-takt elstart powertrim
  Type Bowrider
  Last 6 personer
  Motor HK 60
  Cylinder 4 cyl
  Diverse Nyhed 2019 - skal ses og opleves..! KUN 1 STK - Allerede UDSOLGT 2020. SPAR 15.000 kr.

Udstyr

 
Bimini
Cockpit hynder
Passagerstol
Førerstole
Badestige
Stuverum
Selvlænsende
M.M.
SÆLG DIN BÅD

Vi tilbyder formidlingssalg af din båd i en af Danmarks bedst besøgte bådforretninger

     Nyhedsbrev Print siden
 
Knudlundvej 8-10 Tlf. +45 8610 1500
8653 Them, Silkeborg