"SKAL SES"
DKK 248.795
Ny Quicksilver 605 BR med Mercury 115 hk 4-takt
Du bevæger dig problemfrit med venner og familie i denne sportslige og godt indrettet bow rider. Activ 605 Bowrider har et stort u-formet område med siddepladser, der let omdannes til et hyggeligt soldæk. En feature, der skaber et dejligt miljø til afslappende familieudflugter eller en herlig sportsdag på vandet med vennerne.

Quicksilver´s tradition for praktiske funktioner, præsenteres her med det integrerede – deck water management system: Et system der med kanal og afløb sørger for at vandes ledes hurtigt væk fra dækket, men også en ekstra tætnet dør. En optimal udformning af båden, god cockpitdybde med nem adgang til vandet, giver en sikker følelse når du er på vandet.

Med et væld af funktioner, skiller denne model sig iøjnefaldende ud i forhold til sine konkurrenter. Activ 605 Bowrider er en fantastisk kombination af plads, stil, praktiske løsninger og ikke mindst komfort til dejlige dage på vandet. Cockpitområdet er ideel til spisning, og 12v-køleren er en velkommen mulighed for mange, da den holder mad og drikke dejligt frisk på de lange varme dage.

Med en bred vifte af praktiske innovationer, omdannes Activ 605 Bowriders stævn, til et af de største soldæk i sin klasse. Og det er bare begyndelsen på det sjove. Når du får lyst til vandsport, og virkelig har brug for at køle ned, er der en speciel vandskistang netop til dette. Og det brede område akter, gør det let og sikkert at komme op og ned i vandet.

Som altid, er intelligent udnyttelse af rummet altid et centralt element. De integrerede stuverum, indeholder et særlig brugbart område, til specielt sportsudstyr som eksempelvis skimasten. Fire opbevaringsrum i overgangsområdet betyder at spisning, dykning, fiskeri og vandski er lige til at gå til, når behovet viser sig.

Kom forbi vores spændende bådunivers og se denne samt mere end 200 andre både, præsenteret indendørs i Danmarks største og flotteste udstilling.

Nyd en kop kaffe og bliv inspireret.

Vi er altid et besøg værd...!

Der tages forbehold for tryk- og stavefejl

Fakta

 
  Søsat / Årgang 2020
  Mål ca. 5,73 - 2,29 m. m.
  Vægt 895 kg
  Motor Mercury 115 hk 4-takt
  Benzintank 110 l
  Type Bowrider
  Last 6 personer
  Motor HK 115 hk
  Diverse Nyhed 2018..!

Udstyr

 
M.M.
SÆLG DIN BÅD

Vi tilbyder formidlingssalg af din båd i en af Danmarks bedst besøgte bådforretninger

     Nyhedsbrev Print siden
 
Knudlundvej 8-10 Tlf. +45 8610 1500
8653 Them, Silkeborg