"SKAL SES"
DKK 247.995
Ny Quicksilver 755 BR
Activ 755 Bowrider er Quicksilvers 'flagskib i bowrider serien. Denne sportslige og rummelige båd kombinerer komfort med design og ydeevne. Det er et fornuftigt valg, når du vil tage familie og venner ud på en fantastisk dag på vandet. I Activ 755 Bowrider er der god plads til 8 personer og den passer med Mercury motorer fra 150 til 300 hk, hvilket altid sikrer en både kraftfuld og sikker håndtering.

Når man taler sikkerhed, betyder tilgængelighed virkelig meget. Og på dette flagskib, betyder det features som bred indgang til cockpittet, let passage fra stævn til akter, og badeplatform så det at komme i vandet er nemt og sikkert. Og det dybe cockpit, gør båden velegnet til en sikker tur med børnene. Den brede forrude, med vinduesvisker, beskytter både fører og passagerer fra vind og vejr, og er ensbetydende med både komfort og sikkerhed.

De særprægede linjer giver Activ 755 Bowrider et slank og sporty look. Sportsrat og tonet forrude ser ikke bare skarpt ud, men hjælper også til en sikker sejlads. Flere designfunktioner er integreret over hele båden; stilfulde armlæn, kopholdere med LED belysning og lamineret teakgulve.

Det komfortable pilotsæde er drejeligt, med flip op hynder. Ved siden af et dobbelt passagersæde, der som pilotsædet ligeledes er drejeligt. Og når man ønsker at nyde solen fuldt ud, kan stævnen omdannes til et stort soldæk. Den ergonomiske styrepult har en tonet forrude, SmartCraft instrumentation og en valgfri 9 "Simrad GPS / chartplotter. Der er særlige rum til opbevaring foran det dobbelte passagersæde ved piloten, og i alle hjørner af båden.

Activ 755 Bowrider's alsidighed kommer bedst til udtryk i cockpitområdet. Standardkonfigurationen giver rigelig plads til alt det hyggelige, og spisning ved det aftagelige teakbord. En fuldt lukket kaleche holder dig tør og varm på regnfulde dage. Så skal du læse eller bare slappe af, giver ryglæn med op til 120 ° hældning, dig de bedste muligheder! Og når solen står højt, konverterer du cockpit området til et ekstra stort soldæk.

Kom forbi vores spændende bådunivers og se denne samt mere end 200 andre både, præsenteret indendørs i Danmarks største og flotteste udstilling.

Nyd en kop kaffe og bliv inspireret.

Vi er altid et besøg værd...!

Der tages forbehold for tryk- og stavefejl

Fakta

 
  Søsat / Årgang Ny
  Mål ca. 6,99 - 2,55 m. m.
  Vægt 1336 kg
  Benzintank 280 l
  Type Bowrider
  Last 8 personer
  Diverse Nyhed 2018..!

Udstyr

 
M.M.
SÆLG DIN BÅD

Vi tilbyder formidlingssalg af din båd i en af Danmarks bedst besøgte bådforretninger

     Nyhedsbrev Print siden
 
Knudlundvej 8-10 Tlf. +45 8610 1500
8653 Them, Silkeborg