"RUMMELIG"
DKK 79.990
Ny Bayliner CC5
CC5 er den mindste model i CC5 serien men stadig utroligt rummelig og meget stabil. Det er den perfekte båd til brakvands fiskeren og der er masser af muligheder for montering af ekstra udstyr, trolling motor, fiskestol eller lignende. Er du til vandsport eller bare hygge på vandet er der også masser af plads til både boards, tubes og familien samtidig.

SO WORTH IT!
Gennem mere end 50 år med bådproduktion, har Bayliner over hele verden opbygget en popularitet hos en loyal kundeskare der stort set ikke ses tilsvarende i branchen. Dette har bl.a. bevirket at Bayliner de seneste 10 år har været det mest sælgende lystbådmærke i verden, og Bayliner 175 har i samme periode salgsmæssigt udkonkurreret alle andre sportsbåde på markedet. For fjerde år i træk har Bayliner modtaget den eftertragtede CSI Award fra National Marine Manufacturers Association. Prisen gives til den bådproducent der høster størst tilfredshed blandt sine kunder.

Uanset dine interesser på vandet, har Bayliner alsidige både der henvender sig til vandsport, lystfiskeri, weekendture eller en hyggelig dag på vandet med familien. Hvert år kommer der mange nye bådejere, og Bayliner lægger derfor stor vægt på at deres både skal være sikre, nemme at håndtere og pålidelige i drift. Et andet kendetegn ved Bayliner er at alle både er udviklet med henblik på at skabe den bedste oplevelse at alle ombord. Ingen anden bådproducent leverer så meget komfort, plads, opbevaring og funktionalitet for så få penge. BAYLINER – SO WORTH IT!

Fakta

 
  Søsat / Årgang Ny
  Mål ca. 5,41 - 2,21 m.
  Vægt 790 kg inkl. motor
  Type Bowrider
  Diverse Spændende nyhed fra Bayliner..!

Udstyr

 
Centermonteret styrepult med instrumenter og stuverum, rat i rustfri stål, førersæde/ryglæn, bænksæde med ryglæn og stuverum, 72L indbygget brændstoftank, ankerbrønd og flere stuverum for, badeplatform og integreret badestige, 3 fortøjningskroge på begge
SÆLG DIN BÅD

Vi tilbyder formidlingssalg af din båd i en af Danmarks bedst besøgte bådforretninger

     Nyhedsbrev Print siden
 
Knudlundvej 8-10 Tlf. +45 8610 1500
8653 Them, Silkeborg