"RUMMELIG"
DKK 114.990
Ny Bayliner CC6
Der er ikke mange begrænsninger i det du kan bruge CC6 til. Alle former for fiskeri uanset om det er brakvands konkurrencen, trolling eller pirkefiskeri så klarer den opgaven med op til 6 personer. Klippe stabil takket være det patenterede M-skrog design.
Styrepulten er stor og med masser af plads til instrumenter, transport stangholdere på siden af pulten i rigtig boston whaler stil er standard.

SO WORTH IT!
Gennem mere end 50 år med bådproduktion, har Bayliner over hele verden opbygget en popularitet hos en loyal kundeskare der stort set ikke ses tilsvarende i branchen. Dette har bl.a. bevirket at Bayliner de seneste 10 år har været det mest sælgende lystbådmærke i verden, og Bayliner 175 har i samme periode salgsmæssigt udkonkurreret alle andre sportsbåde på markedet. For fjerde år i træk har Bayliner modtaget den eftertragtede CSI Award fra National Marine Manufacturers Association. Prisen gives til den bådproducent der høster størst tilfredshed blandt sine kunder.

Uanset dine interesser på vandet, har Bayliner alsidige både der henvender sig til vandsport, lystfiskeri, weekendture eller en hyggelig dag på vandet med familien. Hvert år kommer der mange nye bådejere, og Bayliner lægger derfor stor vægt på at deres både skal være sikre, nemme at håndtere og pålidelige i drift. Et andet kendetegn ved Bayliner er at alle både er udviklet med henblik på at skabe den bedste oplevelse at alle ombord. Ingen anden bådproducent leverer så meget komfort, plads, opbevaring og funktionalitet for så få penge. BAYLINER – SO WORTH IT!

Fakta

 
  Søsat / Årgang Ny
  Mål ca. 6,01 - 2,22 m.
  Vægt 790 kg inkl. motor
  Type Bowrider
  Diverse Spændende nyhed fra Bayliner..!

Udstyr

 
Center monteret styrepult med instrumenter og aflåst stuverum, stangholdere, vindspejl i plexiglas med rustfri stål greb, 120L indbygget brændstoftank, stuvenet på fribord, udvidet badeplatform og integreret badestige, 3 fortøjningskroge på begge sider.
BELLA 620C - KUN 1 STK
TILBUD Ny Bella 620 C med Mercury 100 hk 4-takt

     Nyhedsbrev Print siden
 
Knudlundvej 8-10 Tlf. +45 8610 1500
8653 Them, Silkeborg