"SKAL SES"
DKK 649.900
Ny Quicksilver 805 Cruiser med Mercury 200 hk - OMG. LEVERING
Stærk kampagnepris - spar over 30.000 kr. Kom og oplev den nu - flagskibet i cruiser-serien..! Proppet med udstyr (se listen nedenfor) - det bedste køb i sin klasse...! Skund dig - båden er næsten allerede udsolgt i 2020.

En weekendtur med stil. Activ 805 Cruiser er det nye flagskib indenfor Quicksilver daycruiser modeller. En raffineret familie- og fritidsbåd spækket med detaljer, sikkerhed og komfort. Med familie og venner ombord, sejler du stilfuldt ind i havnen, og med motormulighed helt op til 400 HK, er der garanti for en god fart. Der er adskillige muligheder for hurtigt at ændre indretningen til cruising, picnic og solbadning, og en herlig kabine med sovepladser til 4 voksne, toiletrum med vask, køkkenbord med vask, ferskvand og 12v køleboks er det også blevet til, hele herligheden kan opgraderes med køleskab, kogeblus og toilet.

Den nye Activ 805 Cruiser er vores flagskib model til daycruising. Komfort, kræfter og sikkerhed er de værdier du vil sætte pris på i denne nye smarte udgave. Med motormulighed op til 400hk, plads til op til 9 personer på tur og raffineret vandsport og fritidsbrug med familie og venner, er Activ 805 Cruiser det ultimative i stil og udførelse på havet.

Activ 805 byder på en hel række sikkerhedsmæssige funktioner, som tillader dig at nyde havet i komplet sikkerhed. Med et skrog der er designet til sikkert brug, og alligevel med høj ydelse, og med et højt niveau for styrepladsen i forhold til adgangsforhold og udsyn, er det et ekstremt sikkert fartøj uanset fartniveau og vejrforhold. Den lette adgang agter og dobbelt badeplatform med robust stige tillader ligelig let adgang direkte fra vandet.

Med sine slanke og lige linjer og perfekte proportioner skaber Activ 805 Cruiser’s en stærk tilstedeværelse på havet. Det høje niveau af eksteriør og det intelligente design giver båden en unik stil, komplementeret af high-end finish som LED kabinelys og teak cockpit bord. Interiøret er udført med elegance og stil, og med øje for detaljer i polstring, elementer og trælook der giver en raffineret følelse af velvære.

Med overnatningsmulighed for op til 4 voksne, tilbyder Activ 805 Cruiser en rummelig og luftig kabine for med dobbeltseng, og 2 sengepladser midtskibs, et praktisk og alligevel privat marinetoilet med eget vindue og vask, et robust og praktisk køkken med køleskab, ferskvandssystem og komfur. I dagtimerne er der god og komfortabel plads til op til 9 voksne på Activ 805 Cruiser.

Activ 805 Cruiser er utrolig alsidig og tilbyder flere konfigurationer til sjov og fritid med familie og venner, uanset om der er behov for vandsport og vandski, eller cruise langs kysten. 3 forskellige cockpit konfigurationer, fra komfortabelt cockpit sofaarrangement til spiseområde og til stor og rummelig solseng. Der er plads til 5 personer ved cockpittets teakbord. Og der er endda mulighed for en ekstra solseng i fuld bredde på fordækket.

Kom forbi vores spændende bådunivers og se denne samt mere end 200 andre både, præsenteret indendørs i Danmarks største og flotteste udstilling.

Nyd en kop kaffe og bliv inspireret.

Vi er altid et besøg værd...!

Der tages forbehold for tryk- og stavefejl

Fakta

 
  Søsat / Årgang Ny
  Mål ca. 7,88 - 2,55 m. ca. m.
  Motor Mercury 200 hk
  Benzintank Indbygget
  Type Cruiser
  Last 9 personer
  Motor HK 200 hk
  Diverse Flagskibet..! På lager til omg. levering. Kampagnepris - spar over 30.000 kr..!

Udstyr

 
Kaleche,
Bovpropel
Flexiteak
Badeplatform med flexiteak
Landstrøm
Køleskab
Søtoilet,
Simrad gps 9"
Stereoanlæg
Gaskomfur
Solhynder stævn
Gardiner
Solhynder cockpit
4 senge, kabinelys
Hynder i kabine
Dæksluge
Hynde til soveplads
Drejelige førerstole med flip-op
Passager stol
Hynder cockpit
Cockpit bruser
Picnic bord
LED cockpit lys
Vask med hane
Ankerbrønd,
Selvlænsende cockpit
Badeplatform
Vinduesvisker styrbord og bagbord
Dobb. batterisystem
SmartCraft speedometer og omdrejningstæller
Brændstofmåler
Trimur
Hydraulisk styring
12v elektrisk strømudtag
OB Pre-Rigging.
M.M.
SÆLG DIN BÅD

Vi tilbyder formidlingssalg af din båd i en af Danmarks bedst besøgte bådforretninger

     Nyhedsbrev Print siden
 
Knudlundvej 8-10 Tlf. +45 8610 1500
8653 Them, Silkeborg