"SKAL SES"
DKK 639.900
SOLGT - Ny Quicksilver 805 Cruiser med Mercury 250 hk Verado - OMG. LEVERING
Kom og oplev den nu - flagskibet i cruiser-serien..! Proppet med udstyr (se listen nedenfor) - det bedste køb i sin klasse...! Skynd dig - båden er stort set udsolgt til 2019 sæsonen.

En weekendtur med stil. Activ 805 Cruiser er det nye flagskib indenfor Quicksilver daycruiser modeller. En raffineret familie- og fritidsbåd spækket med detaljer, sikkerhed og komfort. Med familie og venner ombord, sejler du stilfuldt ind i havnen, og med motormulighed helt op til 400 HK, er der garanti for en god fart. Der er adskillige muligheder for hurtigt at ændre indretningen til cruising, picnic og solbadning, og en herlig kabine med sovepladser til 4 voksne, toiletrum med vask, køkkenbord med vask, ferskvand og 12v køleboks er det også blevet til, hele herligheden kan opgraderes med køleskab, kogeblus og toilet.

Den nye Activ 805 Cruiser er vores flagskib model til daycruising. Komfort, kræfter og sikkerhed er de værdier du vil sætte pris på i denne nye smarte udgave. Med motormulighed op til 400hk, plads til op til 9 personer på tur og raffineret vandsport og fritidsbrug med familie og venner, er Activ 805 Cruiser det ultimative i stil og udførelse på havet.

Activ 805 byder på en hel række sikkerhedsmæssige funktioner, som tillader dig at nyde havet i komplet sikkerhed. Med et skrog der er designet til sikkert brug, og alligevel med høj ydelse, og med et højt niveau for styrepladsen i forhold til adgangsforhold og udsyn, er det et ekstremt sikkert fartøj uanset fartniveau og vejrforhold. Den lette adgang agter og dobbelt badeplatform med robust stige tillader ligelig let adgang direkte fra vandet.

Med sine slanke og lige linjer og perfekte proportioner skaber Activ 805 Cruiser’s en stærk tilstedeværelse på havet. Det høje niveau af eksteriør og det intelligente design giver båden en unik stil, komplementeret af high-end finish som LED kabinelys og teak cockpit bord. Interiøret er udført med elegance og stil, og med øje for detaljer i polstring, elementer og trælook der giver en raffineret følelse af velvære.

Med overnatningsmulighed for op til 4 voksne, tilbyder Activ 805 Cruiser en rummelig og luftig kabine for med dobbeltseng, og 2 sengepladser midtskibs, et praktisk og alligevel privat marinetoilet med eget vindue og vask, et robust og praktisk køkken med køleskab, ferskvandssystem og komfur. I dagtimerne er der god og komfortabel plads til op til 9 voksne på Activ 805 Cruiser.

Activ 805 Cruiser er utrolig alsidig og tilbyder flere konfigurationer til sjov og fritid med familie og venner, uanset om der er behov for vandsport og vandski, eller cruise langs kysten. 3 forskellige cockpit konfigurationer, fra komfortabelt cockpit sofaarrangement til spiseområde og til stor og rummelig solseng. Der er plads til 5 personer ved cockpittets teakbord. Og der er endda mulighed for en ekstra solseng i fuld bredde på fordækket.

Kom forbi vores spændende bådunivers og se denne samt mere end 200 andre både, præsenteret indendørs i Danmarks største og flotteste udstilling.

Nyd en kop kaffe og bliv inspireret.

Vi er altid et besøg værd...!

Der tages forbehold for tryk- og stavefejl

Fakta

 
  Søsat / Årgang Ny
  Mål ca. 7,88 - 2,55 m. ca. m.
  Motor Mercury 250 hk Verado
  Benzintank Indbygget
  Type Cruiser
  Last 9 personer
  Motor HK 250 hk
  Diverse Allerede næsten udsolgt til 2019 sæsonen.

Udstyr

 
Kaleche, bovpropel, flexiteak, badeplatform med flexiteak, køleskab, søtoilet, Simrad gps 9", stereoanlæg, Gaskomfur, gardiner, solhynder cockpit4 senge, kabinelys, hynder i kabine, dæksluge, hynde til soveplads, drejelige førerstole med flip-op, passager stol, hynder cockpit, cockpit bruser, picnic bord, LED cockpit lys, 12v køleboks, vask med hane, ankerbrønd, selvlænsende cockpit, badeplatform, vinduesvisker styrbord og bagbord, dobb. batterisystem, SmartCraft speedometer og omdrejningstæller, brændstofmåler, trimur, hydraulisk styring, 12v elektrisk strømudtag. OB Pre-Rigging.
M.M.
BAYLINER VR5 OB
TILBUD Ny Bayliner VR5 OB Cuddy med Mercury 115 hk 4-takt - PROPPET MED UDSTYR

     Nyhedsbrev Print siden
 
Knudlundvej 8-10 Tlf. +45 8610 1500
8653 Them, Silkeborg