"SUPER STAND"
DKK 299.900
Flipper 625 DC med Mercruiser 4,3 l Mpi
FREMVISES EFTER AFTALE

Så har du chancen for at købe dig en Flipper 625 DC søsat 2016 - super stand - sælges for kunde.

Nyd billederne og bliv begestret - det findes ikke meget bedre - finsk design - kvalitet og sejlegenskaber når de er bedst..!

Velsejlende finsk daycruiser i bedste kvalitet. Stort cockpit som oser af luksus fyldt med gode siddepladser i den lækre rundsiddegruppe som kan omdannes til sollounge.

Stilrent design som skal opleves.

Kahyt med mulighed for overnatning og hygge.

Luksus-daycruiser i et fantastisk design og enestående kvalitet.

Kom forbi vores spændende bådunivers og se denne samt mere end 200 andre både, præsenteret indendørs i Danmarks største og flotteste udstilling.

Nyd en kop kaffe og bliv inspireret.

Vi er altid et besøg værd...!

FLIPPER, DEN ULTIMATIVE FORDEL
Flipper - 40 års succes. Designet til sejlere som værdsætter en sporty livsstil, Flipper motorbåde er en sand fornøjelse og gør bådejere i hele Europa stolte. Den skandinavisk designede båd er af høj kvalitet og tiltrækker positiv opmærksomhed på vandet og i havnen.
Den overvældende feature på Flipper både er deres fortrinlige sejleegenskaber. Udstyret med et dybt V-skrog giver det fantastiske sejleegenskaber, hurtig planing - høj hastighed. Med den store opmærksomhed på funktionalitet, rummelighed og sikkerhed som er udført til perfektion kan du ikke vente til at komme bag rettet i din nye Flipper båd.
Flipper har altid været en god investering pga. den høje kvalitet i materialevalg samt det velrenommerede navn vil det altid være et efterspurgt produkt og gensalgsværdien vil afspejle dette.
Flipper er kulminationen af årtiers udvikling som er blevet testet i ekstreme situationer for maksimal udnyttelse af bådens egenskaber.
"Flipper-kvaliteten" er allerede et veletableret koncept i mange lande. For at sikre denne kvalitet bruger Flipper kun de bedste materialer og komponenter i deres både. F.eks. er teakdækket lavet af den højeste standard indenfor teak.
Sikkerhedsnormerne for både i de nordiske lande er de strengeste i verden og Flipper lever mere end op til regulativerne. Resultatet af dette gør at Flipper både er udstyret med CE - og IMCI (international marine certification institute).

Fakta

 
  Søsat / Årgang Søsat 2016
  Mål ca. 6,30 - 2,43 m.
  Vægt 1400 kg + motor
  Motor Mercruiser 4,3 l Mpi
  Drev Alpha One
  Benzintank 130 l
  Type Daycruiser
  Dybdegang ca. 0,85 m. ca.
  Last 6 personer
  Motor HK 220 hk
  Cylinder 6 cyl
  Diverse Sjældent udbudt - super stand - sælges for kunde... FREMVISES EFTER AFTALE

Udstyr

 
Kaleche
Hvidt skrog
Havnekaleche
Solhynder
Radio med cd og højtalere
Badestige
M.M.
OPBEVARING AF BÅD
Så nærmer tiden sig til opbevaring af båden.

     Nyhedsbrev Print siden


RELATEREDE PRODUKTER

DKK 374.900
DKK 449.900
 
Knudlundvej 8-10 Tlf. +45 8610 1500
8653 Them, Silkeborg