"SUPER STAND"
DKK 299.900
Flipper 625 DC med Mercruiser 4,3 l Mpi
FREMVISES EFTER AFTALE

Så har du chancen for at købe dig en Flipper 625 DC søsat 2016 - super stand - sælges for kunde.

Nyd billederne og bliv begestret - det findes ikke meget bedre - finsk design - kvalitet og sejlegenskaber når de er bedst..!

Velsejlende finsk daycruiser i bedste kvalitet. Stort cockpit som oser af luksus fyldt med gode siddepladser i den lækre rundsiddegruppe som kan omdannes til sollounge.

Stilrent design som skal opleves.

Kahyt med mulighed for overnatning og hygge.

Luksus-daycruiser i et fantastisk design og enestående kvalitet.

Kom forbi vores spændende bådunivers og se denne samt mere end 200 andre både, præsenteret indendørs i Danmarks største og flotteste udstilling.

Nyd en kop kaffe og bliv inspireret.

Vi er altid et besøg værd...!

FLIPPER, DEN ULTIMATIVE FORDEL
Flipper - 40 års succes. Designet til sejlere som værdsætter en sporty livsstil, Flipper motorbåde er en sand fornøjelse og gør bådejere i hele Europa stolte. Den skandinavisk designede båd er af høj kvalitet og tiltrækker positiv opmærksomhed på vandet og i havnen.
Den overvældende feature på Flipper både er deres fortrinlige sejleegenskaber. Udstyret med et dybt V-skrog giver det fantastiske sejleegenskaber, hurtig planing - høj hastighed. Med den store opmærksomhed på funktionalitet, rummelighed og sikkerhed som er udført til perfektion kan du ikke vente til at komme bag rettet i din nye Flipper båd.
Flipper har altid været en god investering pga. den høje kvalitet i materialevalg samt det velrenommerede navn vil det altid være et efterspurgt produkt og gensalgsværdien vil afspejle dette.
Flipper er kulminationen af årtiers udvikling som er blevet testet i ekstreme situationer for maksimal udnyttelse af bådens egenskaber.
"Flipper-kvaliteten" er allerede et veletableret koncept i mange lande. For at sikre denne kvalitet bruger Flipper kun de bedste materialer og komponenter i deres både. F.eks. er teakdækket lavet af den højeste standard indenfor teak.
Sikkerhedsnormerne for både i de nordiske lande er de strengeste i verden og Flipper lever mere end op til regulativerne. Resultatet af dette gør at Flipper både er udstyret med CE - og IMCI (international marine certification institute).

Fakta

 
  Søsat / Årgang Søsat 2016
  Mål ca. 6,30 - 2,43 m.
  Vægt 1400 kg + motor
  Motor Mercruiser 4,3 l Mpi
  Drev Alpha One
  Benzintank 130 l
  Type Daycruiser
  Dybdegang ca. 0,85 m. ca.
  Last 6 personer
  Motor HK 220 hk
  Cylinder 6 cyl
  Diverse Sjældent udbudt - super stand - sælges for kunde... FREMVISES EFTER AFTALE

Udstyr

 
Kaleche
Hvidt skrog
Havnekaleche
Solhynder
Radio med cd og højtalere
Badestige
M.M.
SÆLG DIN BÅD

Vi tilbyder formidlingssalg af din båd i en af Danmarks bedst besøgte bådforretninger

     Nyhedsbrev Print siden


RELATEREDE PRODUKTER

DKK 374.900
DKK 449.900
 
Knudlundvej 8-10 Tlf. +45 8610 1500
8653 Them, Silkeborg