"UNIK"
DKK 1.495.000
Ny Flipper 900 ST med 2 x Mercury 150 hk 4-takt
Endelig på lager - kom og se den nu - KUN 1 STK - UDSOLGT 2022

PROPPET med udstyr....!

Den ultimative båd i sin klasse - skal simpelthen opleves..! Sejlegenskaber - design - luksus nytænkning - detaljer og sidst men ikke mindst fantastisk finsk håndværk kendetegner denne drømmebåd.

Nyd billederne og døm selv...!

Kontakt os gerne for et tilbud/yderligere information.

Læs nedenfor hvordan båden bliver beskrevet - men snyd ikke dig selv for at opleve den i virkeligheden.

Flipper 900 ST tar også en større familie eller selskap på en uforglemmelig tur. Luksuriøst med plass og effekt kombinert med gode manøvreringsegenskaper og sporty kjørefølelse. Tak som kan åpnes i sin helhet og store panoramavinduer lokker båtfolket til sjøs for å nyte solen og de blå bølgene.
I godt vær kan dekkplassen endres til en hyggelig åpen plass ved å rulle taket til side. Det åpne dekksarealet kjennes enda romsligere takket være de store panoramavinduene med utsikt til alle kanter. Inne i kabinen strømmer dagslyset inn gjennom de store skrog- og takvinduene.
Store soveplasser forut og en separat akterlugar gir rom og komfort for alle passasjerene. Køyen i bauglugaren kan endres til en stor sofagruppe med et enkelt håndgrep. Under dekk finner man et separat toalett med vask og massevis av stuerom.
De beste solstedene finnes på fordekket eller på akterlugaren hvor du kan beundre utsikten mens du ligger på den komfortable sofaen. Kjøkkenet med kjøleskap er tilgjengelig innenfor en armlengde.
Kokeplaten finnes under et deksel som kan åpnes. Ved normal bruk kan du bare åpne dekselet for å få kjøkkenet til disposisjon. For større servering kan du skyve dekselet til side for å få bedre plass. Kjøleskapet og oppbevaringsplass er direkte under.
Båtens indirekte og stemningsfulle interiørbelysning skaper en avslappende atmosfære for å nyte et godt selskap eller naturopplevelser.

Kom forbi vores spændende bådunivers og se denne samt mere end 200 andre både, præsenteret indendørs i Danmarks største og flotteste udstilling.

Nyd en kop kaffe og bliv inspireret.

Vi er altid et besøg værd...!

Der tages forbehold for tryk og stavefejl.

FLIPPER, DEN ULTIMATIVE FORDEL
Flipper - 40 års succes. Designet til sejlere som værdsætter en sporty livsstil, Flipper motorbåde er en sand fornøjelse og gør bådejere i hele Europa stolte. Den skandinavisk designede båd er af høj kvalitet og tiltrækker positiv opmærksomhed på vandet og i havnen.
Den overvældende feature på Flipper både er deres fortrinlige sejleegenskaber. Udstyret med et dybt V-skrog giver det fantastiske sejleegenskaber, hurtig planing - høj hastighed. Med den store opmærksomhed på funktionalitet, rummelighed og sikkerhed som er udført til perfektion kan du ikke vente til at komme bag rettet i din nye Flipper båd.
Flipper har altid været en god investering pga. den høje kvalitet i materialevalg samt det velrenommerede navn vil det altid være et efterspurgt produkt og gensalgsværdien vil afspejle dette.
Flipper er kulminationen af årtiers udvikling som er blevet testet i ekstreme situationer for maksimal udnyttelse af bådens egenskaber.
"Flipper-kvaliteten" er allerede et veletableret koncept i mange lande. For at sikre denne kvalitet bruger Flipper kun de bedste materialer og komponenter i deres både. F.eks. er teakdækket lavet af den højeste standard indenfor teak.
Sikkerhedsnormerne for både i de nordiske lande er de strengeste i verden og Flipper lever mere end op til regulativerne. Resultatet af dette gør at Flipper både er udstyret med CE - og IMCI (international marine certification institute).

Fakta

 
  Søsat / Årgang 2021
  Længde i fod 29,60
  Bredde i meter 3,15
  Vægt 3000 kg + motor
  Motor 2 x Mercury 150 hk 4-takt
  Drev Påhængsmotorer
  Benzintank 380 l
  Type Hardtopbåd
  Last 10 personer
  Motor HK 300 hk
  Cylinder V4
  Diverse KUN 1 STK TILBAGE I 2022

Udstyr

 
Kaleche
Elanker stævn
Radio med bluetooth og 4 højtalere
Bovpropel
Wallas 40 varmer
Varmtvandssystem med landstrøm
Ekstra batteri
Brus på badeplatform
12V el udtag
Bord
Brandslukker
Dobbelt batterisystem
Indbygget tank 380 l
Fenderholdere
Gardiner
Hvidt skrog
Hydraulisk styring
Køleskab 49 l
Lænsepumpe
Pantry med Wallas
Solseng
Horn
Sportop med tag
Teaklaminat
Trimflaps
Trykvand 100 l
Septitank
Toilet
2 vinduesviskere
M.M.
SÆLG DIN BÅD

Vi tilbyder formidlingssalg af din båd i en af Danmarks bedst besøgte bådforretninger

     Nyhedsbrev Print siden


RELATEREDE PRODUKTER

 
Knudlundvej 8-10 Tlf. +45 8610 1500
8653 Them, Silkeborg