"RUMMELIG"
DKK 159.900
Ny Bayliner E5 med Mercury 60 hk 4-takt samt udstyr
Kom og se den lækre båd perfekt til hygge og leg - og til en meget skarp pris..!

Lad den revoloutionerende Bayliner E5 være starten på noget nyt for din familie. Den er nye oplevelser, masser af sjov på vandet og smukt design til en overkommelig pris. Med en 60hk Mercury Big-foot på agterspejlet planer den hurtigt og trækker let både wakeboard og vandski. Der er masser af stuve plads overalt i båden og 5 personer sidder behageligt samtidig med at båden stadig planer let. På det store multi funktions instrument i "Mini" design får du alle relevante motor oplysninger.
Download prislisten for at se det store udvalg i ekstra tilvalg.

SO WORTH IT!
Gennem mere end 50 år med bådproduktion, har Bayliner over hele verden opbygget en popularitet hos en loyal kundeskare der stort set ikke ses tilsvarende i branchen. Dette har bl.a. bevirket at Bayliner de seneste 10 år har været det mest sælgende lystbådmærke i verden, og Bayliner 175 har i samme periode salgsmæssigt udkonkurreret alle andre sportsbåde på markedet. For fjerde år i træk har Bayliner modtaget den eftertragtede CSI Award fra National Marine Manufacturers Association. Prisen gives til den bådproducent der høster størst tilfredshed blandt sine kunder.

Uanset dine interesser på vandet, har Bayliner alsidige både der henvender sig til vandsport, lystfiskeri, weekendture eller en hyggelig dag på vandet med familien. Hvert år kommer der mange nye bådejere, og Bayliner lægger derfor stor vægt på at deres både skal være sikre, nemme at håndtere og pålidelige i drift. Et andet kendetegn ved Bayliner er at alle både er udviklet med henblik på at skabe den bedste oplevelse at alle ombord. Ingen anden bådproducent leverer så meget komfort, plads, opbevaring og funktionalitet for så få penge. BAYLINER – SO WORTH IT!

Fakta

 
  Søsat / Årgang Ny
  Mål ca. 5,41 - 2,21 m.
  Vægt 712 kg inkl. motor
  Motor Mercury 60 hk 4-takt
  Type Bowrider
  Motor HK 60 hk
  Diverse Kom og se den - attraktiv finansiering uden udbetaling.

Udstyr

 
Havnekaleche
Bord
Vindspejl
Indfarvet skrog
Multi funktions instrument, kopholdere, hynder, elektrisk lænsepumpe, pullerter, integreret badeplatform med badestige, sikkerhedshåndtag, hvidt skrog med sort stribe,
Attraktiv finansiering uden udbetaling
BAYLINER VR5 OB
TILBUD Ny Bayliner VR5 OB Cuddy med Mercury 115 hk 4-takt - PROPPET MED UDSTYR

     Nyhedsbrev Print siden
Error
 
Knudlundvej 8-10 Tlf. +45 8610 1500
8653 Them, Silkeborg