"RUMMELIG"
DKK 459.900
Ny Bayliner VR6 OB Cuddy med Mercury 150 hk 4-takt - PROPPET MED UDSTYR
Kom og oplev denne spændende nyskabelse indenfor day-cruisere fyldt med detaljer - på lager med masser af lækkert udstyr.

Den nye Bayliner VR6 Cuddy sætter en helt ny linje for daycruisere. Alle oplevelser inklusiv weekend turen for familien er indenfor rækkevidde. Det store cockpit med L-sofa giver fint plads til at 5 personer kan sidde komfortabelt omkring bordet. Ryglænet til passagersædet kan vendes og konverteres til en lang solseng eller bagudvendt sofa. I kabinen finder du noget som ikke er set før. Den rummelige V-køje med fuld liggelængde kan kombineres med en køjeseng så kabinen i alt kan rumme 4 sovende. På fordækket er der indrettet to separate solsenge med indstilleligt ryglæn. VR6 Cuddy er en smuk og rummelig båd med masser af innovative løsninger.

SO WORTH IT!
Gennem mere end 50 år med bådproduktion, har Bayliner over hele verden opbygget en popularitet hos en loyal kundeskare der stort set ikke ses tilsvarende i branchen. Dette har bl.a. bevirket at Bayliner de seneste 10 år har været det mest sælgende lystbådmærke i verden, og Bayliner 175 har i samme periode salgsmæssigt udkonkurreret alle andre sportsbåde på markedet. For fjerde år i træk har Bayliner modtaget den eftertragtede CSI Award fra National Marine Manufacturers Association. Prisen gives til den bådproducent der høster størst tilfredshed blandt sine kunder.

Uanset dine interesser på vandet, har Bayliner alsidige både der henvender sig til vandsport, lystfiskeri, weekendture eller en hyggelig dag på vandet med familien. Hvert år kommer der mange nye bådejere, og Bayliner lægger derfor stor vægt på at deres både skal være sikre, nemme at håndtere og pålidelige i drift. Et andet kendetegn ved Bayliner er at alle både er udviklet med henblik på at skabe den bedste oplevelse at alle ombord. Ingen anden bådproducent leverer så meget komfort, plads, opbevaring og funktionalitet for så få penge. BAYLINER – SO WORTH IT!

Fakta

 
  Søsat / Årgang Ny
  Mål ca. 6,82 - 2,45 m. m.
  Motor Mercury 150 hk 4-takt
  Benzintank 196 l
  Type Cuddy
  Last 9 personer
  Motor HK 150
  Cylinder 4 cyl
  Diverse Spændende nyhed fra Bayliner 2019 - proppet med udstyr og detaljer - en båd som skal opleves..!..!

Udstyr

 
Bimini top
Havnekaleche
Seadeck Teak dørk
Seadeck Teak på badeplatform
Simrad gps
Toilet
Macerator
Teak bord
Rustfri stål
Trimflaps
Køjeindsats i kahyt
Glasfiberliner m/ vandskirum og selvlæns
L-sofa og passagersæde
Indfarvet skrog sort med grå tape
sæde/solseng
Udvidet badeplatform m/ badestige
Autom
lænsepumpe
Navigationslys
Vandskikrog
Buet vindspejl i sikkerhedsglas
Radio med USB indgang.
BELLA 620C - KUN 1 STK
TILBUD Ny Bella 620 C med Mercury 100 hk 4-takt

     Nyhedsbrev Print siden
 
Knudlundvej 8-10 Tlf. +45 8610 1500
8653 Them, Silkeborg