"SKAL SES"
DKK 799.900
SOLGT - Ny Bayliner 842 Cuddy med Mercruiser 4,5 l Mpi - PROPPET MED UDSTYR
SUPER TILBUD - SPAR 65.000 KR.- GÆLDER KUN 1 STK PROPPET MED UDSTYR..! HVEM KOMMER FØRST??? ENESTE NYE I DANMARK.

Helt ekstraordinært har fået fat på denne Bayliner 842 - båden er udsolgt til 2020..! Overgemt båd fra værftet - derfor den store besparelse.

SO WORTH IT!
Gennem mere end 50 år med bådproduktion, har Bayliner over hele verden opbygget en popularitet hos en loyal kundeskare der stort set ikke ses tilsvarende i branchen. Dette har bl.a. bevirket at Bayliner de seneste 10 år har været det mest sælgende lystbådmærke i verden, og Bayliner 175 har i samme periode salgsmæssigt udkonkurreret alle andre sportsbåde på markedet. For fjerde år i træk har Bayliner modtaget den eftertragtede CSI Award fra National Marine Manufacturers Association. Prisen gives til den bådproducent der høster størst tilfredshed blandt sine kunder.

Uanset dine interesser på vandet, har Bayliner alsidige både der henvender sig til vandsport, lystfiskeri, weekendture eller en hyggelig dag på vandet med familien. Hvert år kommer der mange nye bådejere, og Bayliner lægger derfor stor vægt på at deres både skal være sikre, nemme at håndtere og pålidelige i drift. Et andet kendetegn ved Bayliner er at alle både er udviklet med henblik på at skabe den bedste oplevelse at alle ombord. Ingen anden bådproducent leverer så meget komfort, plads, opbevaring og funktionalitet for så få penge. BAYLINER – SO WORTH IT!

Fakta

 
  Søsat / Årgang Ny
  Mål ca. 8,88 - 2,55 m. m.
  Vægt 2700 kg
  Motor Mercruiser 4,5 l Mpi
  Drev Bravo 3
  Benzintank Indbygget
  Type Daycruiser
  Motor HK 250 hk
  Cylinder V6
  Diverse Kom og se den nu..

Udstyr

 
Kaleche, targabøjle, bovpropel, elektrisk ankerspil med kæde, teak i cockpit, teak på platform, teakbord i cockpit, solhynde stævn, komfur, håndvask, køleskab, hydrauliske trimflaps, vacuum toilet med holdingtank, Selvlænsende cockpit, kopholdere og søgelænder i rustfri stål, Stereoanlæg Bluetooth radio med USB indgang og 4 højttalere, cockpit bruser med koldt og varmt vand, standard flytbar førerstol med ryglæn og stuverum, sæder i cremefarvet og champagnefarvet Silvertex, agtersofa med ryglæn der let omdannes til solseng og stuverum, fuldt udstyret baderum med vask, bruser og toilet, portlights for naturligt lysindfald i kabinen.
SÆLG DIN BÅD

Vi tilbyder formidlingssalg af din båd i en af Danmarks bedst besøgte bådforretninger

     Nyhedsbrev Print siden
 
Knudlundvej 8-10 Tlf. +45 8610 1500
8653 Them, Silkeborg