"SKAL SES"
DKK 469.900
Ny Flipper 650 DC med Mercury 200 hk 4-takt
Det bedste i sin klasse - Skal opleves..! Drømmer du om stilrent design - høj kvalitet og unikke sejlegenskaber - udført i høj Finsk kvalitet som kom og oplev denne drømmebåd..!

Flipper 650 DC er sidste skud på stammen fra Flipper - en båd der bliver forventet ekstremt meget af i et lækkert design med fantastiske sejlegenskaber - døm selv....!

Utrolig lækker og stilfuld daycruiser i bedste kvalitet - fyldt med detaljer og en unik indretning.

Kæmpe cockpit med lækker siddekomfort - kaleche som kan gemmes helt af vejen - bord agter m.m.

Kahyt med fine muligheder for overnatning.

Alt i alt er Flipper 640 DC en utrolig spændende daycruiser fra Finland hvor man næppe finder noget tilsvarende..!

Kom forbi vores spændende bådunivers og se denne samt mere end 200 andre både, præsenteret indendørs i Danmarks største og flotteste udstilling.

Nyd en kop kaffe og bliv inspireret.

Vi er altid et besøg værd...!

FLIPPER, DEN ULTIMATIVE FORDEL
Flipper - 40 års succes. Designet til sejlere som værdsætter en sporty livsstil, Flipper motorbåde er en sand fornøjelse og gør bådejere i hele Europa stolte. Den skandinavisk designede båd er af høj kvalitet og tiltrækker positiv opmærksomhed på vandet og i havnen.
Den overvældende feature på Flipper både er deres fortrinlige sejleegenskaber. Udstyret med et dybt V-skrog giver det fantastiske sejleegenskaber, hurtig planing - høj hastighed. Med den store opmærksomhed på funktionalitet, rummelighed og sikkerhed som er udført til perfektion kan du ikke vente til at komme bag rettet i din nye Flipper båd.
Flipper har altid været en god investering pga. den høje kvalitet i materialevalg samt det velrenommerede navn vil det altid være et efterspurgt produkt og gensalgsværdien vil afspejle dette.
Flipper er kulminationen af årtiers udvikling som er blevet testet i ekstreme situationer for maksimal udnyttelse af bådens egenskaber.
"Flipper-kvaliteten" er allerede et veletableret koncept i mange lande. For at sikre denne kvalitet bruger Flipper kun de bedste materialer og komponenter i deres både. F.eks. er teakdækket lavet af den højeste standard indenfor teak.
Sikkerhedsnormerne for både i de nordiske lande er de strengeste i verden og Flipper lever mere end op til regulativerne. Resultatet af dette gør at Flipper både er udstyret med CE - og IMCI (international marine certification institute).


Fakta

 
  Søsat / Årgang Ny
  Mål ca. 6,25 - 2,46 m. m.
  Vægt 1050 kg
  Motor Mercury 200 hk 4-takt
  Benzintank 145 l
  Type Daycruiser
  Motor HK 200 hk
  Cylinder 6
  Diverse Skal opleves..!

Udstyr

 
Kaleche
Udvidet badeplatform
Trimflaps
Bord
Teaklaminat
Badestige
Stuverum
Lanterner
Skylight
M.M.


Se film af båden her

 
BAYLINER VR5 OB
TILBUD Ny Bayliner VR5 OB Cuddy med Mercury 115 hk 4-takt - PROPPET MED UDSTYR

     Nyhedsbrev Print siden
 
Knudlundvej 8-10 Tlf. +45 8610 1500
8653 Them, Silkeborg