"MOTOR 2012"
DKK 199.900
SOLGT - Flipper 630 OC med Mercury 150 hk 4-takt samt trailer
Skal ses..! Netop kommet til salg - Flipper 630 OC 2008/2012 med en sand drømmemotor Mercury 150 hk 4-takt..! Sælges for kunde inkl. trailer samt masser af udstyr bl.a. køleskab - landstrøm - Garmin - hynder stævn.

Flipper 630 OC er en moderne kabinebåd i højeste kvalitet. Båden er bygget i Finland udfra det berømte 630er skrog.

Sejleegenskaberne er gode, og pladsunyttelsen er unik. I cockpittet som oser af luksus, findes en siddegruppe agter med bord som kan omdannes til dobbeltseng, stikkøje, 2 førerstole, håndvask, skabe m.m.

Bevæger man sig igennem døren ud til stævnen findes gode muligheder for bl.a. fiskeri. Desuden gør det båden let at komme ombord i.

Denne båd er blevet utrolig populær p.g.a. sin store anvendelighed og tidssvarende design.

Ring for et godt pakketilbud eller kom forbi vores udstilling og bliv begejstret.

Kom forbi vores spændende bådunivers og se denne samt mere end 200 andre både, præsenteret indendørs i Danmarks største og flotteste udstilling.

Nyd en kop kaffe og bliv inspireret.

Vi er altid et besøg værd...!

FLIPPER, DEN ULTIMATIVE FORDEL
Flipper - 40 års succes. Designet til sejlere som værdsætter en sporty livsstil, Flipper motorbåde er en sand fornøjelse og gør bådejere i hele Europa stolte. Den skandinavisk designede båd er af høj kvalitet og tiltrækker positiv opmærksomhed på vandet og i havnen.
Den overvældende feature på Flipper både er deres fortrinlige sejleegenskaber. Udstyret med et dybt V-skrog giver det fantastiske sejleegenskaber, hurtig planing - høj hastighed. Med den store opmærksomhed på funktionalitet, rummelighed og sikkerhed som er udført til perfektion kan du ikke vente til at komme bag rettet i din nye Flipper båd.
Flipper har altid været en god investering pga. den høje kvalitet i materialevalg samt det velrenommerede navn vil det altid være et efterspurgt produkt og gensalgsværdien vil afspejle dette.
Flipper er kulminationen af årtiers udvikling som er blevet testet i ekstreme situationer for maksimal udnyttelse af bådens egenskaber.
"Flipper-kvaliteten" er allerede et veletableret koncept i mange lande. For at sikre denne kvalitet bruger Flipper kun de bedste materialer og komponenter i deres både. F.eks. er teakdækket lavet af den højeste standard indenfor teak.
Sikkerhedsnormerne for både i de nordiske lande er de strengeste i verden og Flipper lever mere end op til regulativerne. Resultatet af dette gør at Flipper både er udstyret med CE - og IMCI (international marine certification institute).

Fakta

 
  Søsat / Årgang 2008/2012
  Mål ca. 6,33 - 2,40 m.
  Vægt 910 kg
  Motor Mercury 150 hk 4-takt
  Drev Påhængsmotor
  Benzintank 105 l
  Type Kabinebåd
  Dybdegang ca. 0,75 m. ca.
  Last 7 personer
  Motor HK 150 hk
  Cylinder 4 cyl
  Diverse Fremstår MEGET flot - MASSER af udstyr - motor fra 2012..! Komplet sæt inkl. trailer - sælges for kunde... Attraktiv finansiering UDEN udbetaling.

Udstyr

 
Kaleche
Trailer
Garmin gps
Landstrøm
Køleskab
Flaps
Hynder til stævn
Bord
Hynder
Håndvask
Brandslukker
Skabe
Stuverum
Attraktiv finansiering UDEN udbetaling
M.M.
OPBEVARING AF BÅD
Så nærmer tiden sig til opbevaring af båden.

     Nyhedsbrev Print siden


RELATEREDE PRODUKTER

DKK 374.900
 
Knudlundvej 8-10 Tlf. +45 8610 1500
8653 Them, Silkeborg