"UNIK"
DKK 1.495.000
Ny Flipper 900 ST med 2 x Mercury 200 hk 4-takt
PROPPET med udstyr....! Reserver den allerede nu - stort set udsolgt i 2019. NU med elektrisk soltag.

Den ultimative båd i sin klasse - skal simpelthen opleves..! Sejlegenskaber - design - luksus nytænkning - detaljer og sidst men ikke mindst fantastisk finsk håndværk kendetegner denne drømmebåd.

Nyd billederne og døm selv...!

Kontakt os gerne for et tilbud/yderligere information.

Læs nedenfor hvordan båden bliver beskrevet - men snyd ikke dig selv for at opleve den i virkeligheden.

Flipper 900 ST tar også en større familie eller selskap på en uforglemmelig tur. Luksuriøst med plass og effekt kombinert med gode manøvreringsegenskaper og sporty kjørefølelse. Tak som kan åpnes i sin helhet og store panoramavinduer lokker båtfolket til sjøs for å nyte solen og de blå bølgene.
I godt vær kan dekkplassen endres til en hyggelig åpen plass ved å rulle taket til side. Det åpne dekksarealet kjennes enda romsligere takket være de store panoramavinduene med utsikt til alle kanter. Inne i kabinen strømmer dagslyset inn gjennom de store skrog- og takvinduene.
Store soveplasser forut og en separat akterlugar gir rom og komfort for alle passasjerene. Køyen i bauglugaren kan endres til en stor sofagruppe med et enkelt håndgrep. Under dekk finner man et separat toalett med vask og massevis av stuerom.
De beste solstedene finnes på fordekket eller på akterlugaren hvor du kan beundre utsikten mens du ligger på den komfortable sofaen. Kjøkkenet med kjøleskap er tilgjengelig innenfor en armlengde.
Kokeplaten finnes under et deksel som kan åpnes. Ved normal bruk kan du bare åpne dekselet for å få kjøkkenet til disposisjon. For større servering kan du skyve dekselet til side for å få bedre plass. Kjøleskapet og oppbevaringsplass er direkte under.
Båtens indirekte og stemningsfulle interiørbelysning skaper en avslappende atmosfære for å nyte et godt selskap eller naturopplevelser.

Kom forbi vores spændende bådunivers og se denne samt mere end 200 andre både, præsenteret indendørs i Danmarks største og flotteste udstilling.

Nyd en kop kaffe og bliv inspireret.

Vi er altid et besøg værd...!

Der tages forbehold for tryk og stavefejl.

FLIPPER, DEN ULTIMATIVE FORDEL
Flipper - 40 års succes. Designet til sejlere som værdsætter en sporty livsstil, Flipper motorbåde er en sand fornøjelse og gør bådejere i hele Europa stolte. Den skandinavisk designede båd er af høj kvalitet og tiltrækker positiv opmærksomhed på vandet og i havnen.
Den overvældende feature på Flipper både er deres fortrinlige sejleegenskaber. Udstyret med et dybt V-skrog giver det fantastiske sejleegenskaber, hurtig planing - høj hastighed. Med den store opmærksomhed på funktionalitet, rummelighed og sikkerhed som er udført til perfektion kan du ikke vente til at komme bag rettet i din nye Flipper båd.
Flipper har altid været en god investering pga. den høje kvalitet i materialevalg samt det velrenommerede navn vil det altid være et efterspurgt produkt og gensalgsværdien vil afspejle dette.
Flipper er kulminationen af årtiers udvikling som er blevet testet i ekstreme situationer for maksimal udnyttelse af bådens egenskaber.
"Flipper-kvaliteten" er allerede et veletableret koncept i mange lande. For at sikre denne kvalitet bruger Flipper kun de bedste materialer og komponenter i deres både. F.eks. er teakdækket lavet af den højeste standard indenfor teak.
Sikkerhedsnormerne for både i de nordiske lande er de strengeste i verden og Flipper lever mere end op til regulativerne. Resultatet af dette gør at Flipper både er udstyret med CE - og IMCI (international marine certification institute).

Fakta

 
  Søsat / Årgang Ny
  Mål ca. 8,52 - 3,15 m. m.
  Vægt 3000 kg + motor
  Motor 2 x Mercury 200 hk 4-takt
  Drev Påhængsmotorer
  Benzintank 380 l
  Type Hardtopbåd
  Last 10 personer
  Motor HK 400 hk
  Diverse Skal ses..!

Udstyr

 
Kaleche
Simrad gps
Elektrisk soltag
Elektrisk bord
Bovpropel
Elektrisk anker
Radio med højtalere
Varmtvands system
Wallas diesel varmer
Ekstra batteri
Brus på badeplatform
12V el udtag
Bord
Brandslukker
Dobbelt batterisystem
Indbygget tank 380 l
Fenderholdere
Gardiner
Hvidt skrog
Hydraulisk styring
Køleskab49 l
Lænsepumpe
Pantry med Wallas
Solseng
Horn
Sportop med tag
Teaklaminat
Trimflaps
Trykvand 100 l
Septitank
Toilet
2 vinduesviskere
M.M.
BAYLINER VR5 OB
TILBUD Ny Bayliner VR5 OB Cuddy med Mercury 115 hk 4-takt - PROPPET MED UDSTYR

     Nyhedsbrev Print siden
 
Knudlundvej 8-10 Tlf. +45 8610 1500
8653 Them, Silkeborg