"VELSEJLENDE""
DKK 179.900
SOLGT - Flipper 630 DC med Mercury 115 hk 4-takt samt trailer
Sjældent udbudt Flipper 630 DC med velkørende Mercury 115 hk 4-takt samt trailer - sælges for kunde. Fremstår i en pæn og indbydende stand..!

Flipper 630 DC er en moderne Daycruiser i et flot og eksklusivt design. Det er lagt vægt på høj Finsk kvalitet - gode sejlegenskaber samt luksus.

Indretningen i båden appelerer til hygge på vandet måske lidt vandsjov - og samtidig er der mulighed for overnatning.

Så snart man træder ombord er man ikke i tvivl om den høje kvalitet som denne luksus-daycruiser udstråler.

Kom forbi vores spændende bådunivers og se denne samt mere end 200 andre både, præsenteret indendørs i Danmarks største og flotteste udstilling.

Nyd en kop kaffe og bliv inspireret.

Vi er altid et besøg værd...!

FLIPPER, DEN ULTIMATIVE FORDEL
Flipper - 40 års succes. Designet til sejlere som værdsætter en sporty livsstil, Flipper motorbåde er en sand fornøjelse og gør bådejere i hele Europa stolte. Den skandinavisk designede båd er af høj kvalitet og tiltrækker positiv opmærksomhed på vandet og i havnen.
Den overvældende feature på Flipper både er deres fortrinlige sejleegenskaber. Udstyret med et dybt V-skrog giver det fantastiske sejleegenskaber, hurtig planing - høj hastighed. Med den store opmærksomhed på funktionalitet, rummelighed og sikkerhed som er udført til perfektion kan du ikke vente til at komme bag rettet i din nye Flipper båd.
Flipper har altid været en god investering pga. den høje kvalitet i materialevalg samt det velrenommerede navn vil det altid være et efterspurgt produkt og gensalgsværdien vil afspejle dette.
Flipper er kulminationen af årtiers udvikling som er blevet testet i ekstreme situationer for maksimal udnyttelse af bådens egenskaber.
"Flipper-kvaliteten" er allerede et veletableret koncept i mange lande. For at sikre denne kvalitet bruger Flipper kun de bedste materialer og komponenter i deres både. F.eks. er teakdækket lavet af den højeste standard indenfor teak.
Sikkerhedsnormerne for både i de nordiske lande er de strengeste i verden og Flipper lever mere end op til regulativerne. Resultatet af dette gør at Flipper både er udstyret med CE - og IMCI (international marine certification institute).

Fakta

 
  Søsat / Årgang 2007
  Mål ca. 6,33 - 2,40 m.
  Vægt 940 kg + motor
  Motor Mercury 115 hk 4-takt
  Drev Påhængsmotor
  Benzintank 130 l
  Type Daycruiser
  Dybdegang ca. 0,75 m. ca.
  Last 6 personer
  Motor HK 115
  Diverse Komplet sæt inkl. trailer - fremstår meget flot - sælges for kunde...

Udstyr

 
Kaleche
Trailer
Gråt skrog
Hynder
Manuel lænsepumpe
Lanterner
Indbygget tank
M.M.
SÆLG DIN BÅD

Vi tilbyder formidlingssalg af din båd i en af Danmarks bedst besøgte bådforretninger

     Nyhedsbrev Print siden


RELATEREDE PRODUKTER

DKK 374.900
DKK 449.900
 
Knudlundvej 8-10 Tlf. +45 8610 1500
8653 Them, Silkeborg