"BEST-SELLER"
DKK 299.900
Flipper 640 ST med Mercury 150 hk 4-takt samt trailer - MEGET UDSTYR
SJÆLDENT UDBUDT perle - Så har du chancen for at købe et sæt af den fantastiske Flipper 640 ST med en Mercury 150 hk 4-takt motor samt Brenderup trailer med elspil. - sættet sælges for kunde og fremstår i en flot stand...! Klar til omg. levering..! PROPPET med udstyr - bl.a. - Wallas kogeplade - Waeco køleskuffe - Garmin gps - active trim - radio med højtalere m.m.

Utrolig lækker og stilfuld hardtopbåd i bedste kvalitet - med en indretning og en kvalitet som er sjældent set.

Kæmpe cockpit - lækker siddekomfort - bord agter - kaleche som kan gemmes helt af vejen.

Forrest i båden findes siddepladser som kan omdannes til køjepladser

Alt i alt er Flipper 640 ST en moderne hardtopbåd til sejleren som sæter pris på Skandinavisk luksus - kvalitet - design samt sejlegenskaber.

Kom forbi vores spændende bådunivers og se denne samt mere end 200 andre både, præsenteret indendørs i Danmarks største og flotteste udstilling.

Nyd en kop kaffe og bliv inspireret.

Vi er altid et besøg værd...!

FLIPPER, DEN ULTIMATIVE FORDEL
Flipper - 40 års succes. Designet til sejlere som værdsætter en sporty livsstil, Flipper motorbåde er en sand fornøjelse og gør bådejere i hele Europa stolte. Den skandinavisk designede båd er af høj kvalitet og tiltrækker positiv opmærksomhed på vandet og i havnen.
Den overvældende feature på Flipper både er deres fortrinlige sejleegenskaber. Udstyret med et dybt V-skrog giver det fantastiske sejleegenskaber, hurtig planing - høj hastighed. Med den store opmærksomhed på funktionalitet, rummelighed og sikkerhed som er udført til perfektion kan du ikke vente til at komme bag rettet i din nye Flipper båd.
Flipper har altid været en god investering pga. den høje kvalitet i materialevalg samt det velrenommerede navn vil det altid være et efterspurgt produkt og gensalgsværdien vil afspejle dette.
Flipper er kulminationen af årtiers udvikling som er blevet testet i ekstreme situationer for maksimal udnyttelse af bådens egenskaber.
"Flipper-kvaliteten" er allerede et veletableret koncept i mange lande. For at sikre denne kvalitet bruger Flipper kun de bedste materialer og komponenter i deres både. F.eks. er teakdækket lavet af den højeste standard indenfor teak.
Sikkerhedsnormerne for både i de nordiske lande er de strengeste i verden og Flipper lever mere end op til regulativerne. Resultatet af dette gør at Flipper både er udstyret med CE - og IMCI (international marine certification institute).


Fakta

 
  Søsat / Årgang 2014
  Mål ca. 6,25 - 2,46 m. m.
  Vægt 1050 kg
  Motor Mercury 150 hk 4-takt
  Benzintank 145 l
  Type Daycruiser
  Last 7 personer
  Motor HK 150 hk
  Diverse Sjældent udbudt - proppet med udstyr - sælges for kunde... Trailer kan tilkøbes.

Udstyr

 
Kaleche
Brenderup trailer med elspil
Garmin 720 S
Wallas kogeplade
Vask
Waeco køleskuffe
Radio med højtalere
Active trim
Teaklaminat
Hydraulisk styring
Hvidt skrog
Hynder
Bord
Brandslukker
Lænsepumpe
Indbygget tank
12 v udtag
M.M.
OPBEVARING AF BÅD
Så nærmer tiden sig til opbevaring af båden.

     Nyhedsbrev Print siden


RELATEREDE PRODUKTER

DKK 374.900
 
Knudlundvej 8-10 Tlf. +45 8610 1500
8653 Them, Silkeborg