"SKAL SES..!"
DKK 149.900
SOLGT - Flipper 605 WA med Mercury 150 hk Verado samt trailer
Super velholdt og indbydende..! Sjældent udbudt. KOMPLET sæt inkl. trailer.

En af markedets mest eksklusive og velsejlende styrpultsbåde med et velkørende og økonomisk kraftværk af en Mercury 150 hk Verado 4-takt - sælges for kunde.

Flipper 605 WA er en rummelig og yderst velsejlende styrpultsbåd med en fantastisk indretning.

Dejlig siddelounge agter - masser af plads i stævn - to førersæder i bedste kvalitet bag strømlinet og eksklusivt vindspejl.

Båden oser langt væk af klasse og med sit stilrene design adskiller den sig fra alle andre modeller.

Døm selv...!

Kom forbi vores spændende bådunivers og se denne samt mere end 200 andre både, præsenteret indendørs i Danmarks største og flotteste udstilling.

Nyd en kop kaffe og bliv inspireret.

Vi er altid et besøg værd...!

FLIPPER, DEN ULTIMATIVE FORDEL
Flipper - 40 års succes. Designet til sejlere som værdsætter en sporty livsstil, Flipper motorbåde er en sand fornøjelse og gør bådejere i hele Europa stolte. Den skandinavisk designede båd er af høj kvalitet og tiltrækker positiv opmærksomhed på vandet og i havnen.
Den overvældende feature på Flipper både er deres fortrinlige sejleegenskaber. Udstyret med et dybt V-skrog giver det fantastiske sejleegenskaber, hurtig planing - høj hastighed. Med den store opmærksomhed på funktionalitet, rummelighed og sikkerhed som er udført til perfektion kan du ikke vente til at komme bag rettet i din nye Flipper båd.
Flipper har altid været en god investering pga. den høje kvalitet i materialevalg samt det velrenommerede navn vil det altid være et efterspurgt produkt og gensalgsværdien vil afspejle dette.
Flipper er kulminationen af årtiers udvikling som er blevet testet i ekstreme situationer for maksimal udnyttelse af bådens egenskaber.
"Flipper-kvaliteten" er allerede et veletableret koncept i mange lande. For at sikre denne kvalitet bruger Flipper kun de bedste materialer og komponenter i deres både. F.eks. er teakdækket lavet af den højeste standard indenfor teak.
Sikkerhedsnormerne for både i de nordiske lande er de strengeste i verden og Flipper lever mere end op til regulativerne. Resultatet af dette gør at Flipper både er udstyret med CE - og IMCI (international marine certification institute).

Fakta

 
  Søsat / Årgang 2008
  Mål ca. 6,15 - 2,32 m.
  Vægt 1000 kg + motor
  Motor Mercury 150 hk Verado
  Drev Påhængsmotor
  Benzintank 150 l
  Type Styrpultbåd
  Dybdegang ca. 0,85 m. ca.
  Last 6 personer
  Motor HK 150 hk
  Diverse Høj kvalitet..! Meget velholdt - sælges for kunde...

Udstyr

 
Garmin GPSmap 178C Sounder
Smart Craft
Brenderup trailer.
Stuverum
Vindskærm
Hynder
M.M
SÆLG DIN BÅD

Vi tilbyder formidlingssalg af din båd i en af Danmarks bedst besøgte bådforretninger

     Nyhedsbrev Print siden


RELATEREDE PRODUKTER

DKK 374.900
DKK 449.900
 
Knudlundvej 8-10 Tlf. +45 8610 1500
8653 Them, Silkeborg