"FANTASTISK"
DKK 379.900
Flipper 600 ST med Mercury 115 hk 4-takt CT - 2020 SOM NY
Sjældent udbudt 1 ejers flipper 600 ST søsat 2020 - sejlet få timer - fremstår som ny - leveres nyserviceret - sælges for kunde - Proppet med udstyr - Variant trailer med elspil kan tilkøbes for 20.000 kr.

Skynd dig at komme forbi vores showroom og se denne drømmebåd - uden sammenligning det bedste i sin klasse Finsk kvalitet og eksklusivitet - helt igennem unik båd som begejstrer straks man ser den..!

Flipper 600 ST er lillebroderen i den nye Sporttop serie serie - toppen af poppen indenfor eksklusive Hardtopbåde - båden henvender sig til den kræsne sejler som lægger vægt på kvalitet - detaljer - design og sejlegenskaber.

Ligesom de øvrige Flipper både er denne produceret udfra kun det bedste er godt nok.

Nyd filmen af båden og bliv inspireret.

Kom forbi vores spændende bådunivers og se denne samt mere end 200 andre både, præsenteret indendørs i Danmarks største og flotteste udstilling.

Nyd en kop kaffe og bliv inspireret.

Vi er altid et besøg værd...!

FLIPPER, DEN ULTIMATIVE FORDEL
Flipper - 40 års succes. Designet til sejlere som værdsætter en sporty livsstil, Flipper motorbåde er en sand fornøjelse og gør bådejere i hele Europa stolte. Den skandinavisk designede båd er af høj kvalitet og tiltrækker positiv opmærksomhed på vandet og i havnen.
Den overvældende feature på Flipper både er deres fortrinlige sejleegenskaber. Udstyret med et dybt V-skrog giver det fantastiske sejleegenskaber, hurtig planing - høj hastighed. Med den store opmærksomhed på funktionalitet, rummelighed og sikkerhed som er udført til perfektion kan du ikke vente til at komme bag rettet i din nye Flipper båd.
Flipper har altid været en god investering pga. den høje kvalitet i materialevalg samt det velrenommerede navn vil det altid være et efterspurgt produkt og gensalgsværdien vil afspejle dette.
Flipper er kulminationen af årtiers udvikling som er blevet testet i ekstreme situationer for maksimal udnyttelse af bådens egenskaber.
"Flipper-kvaliteten" er allerede et veletableret koncept i mange lande. For at sikre denne kvalitet bruger Flipper kun de bedste materialer og komponenter i deres både. F.eks. er teakdækket lavet af den højeste standard indenfor teak.
Sikkerhedsnormerne for både i de nordiske lande er de strengeste i verden og Flipper lever mere end op til regulativerne. Resultatet af dette gør at Flipper både er udstyret med CE - og IMCI (international marine certification institute).

Fakta

 
  Søsat / Årgang 2020
  Vægt 850 kg + motor
  Motor Mercury 115 hk 4-takt CT
  Benzintank 130 l
  Type Hardtop båd
  Last 6 personer
  Motor HK 115 hk
  Cylinder 4
  Diverse Fremstår som ny - leveres nyserviceret i henhold til fabriksgaranti - sælges for kunde - Variant trailer med elspil kan tilkøbes for 20.000 kr.

Udstyr

 
Kaleche
Bord
Hydraulisk styring
Teaklaminat
Brandslukker
Fast tank
Solhynder
12 v udtag
Lænsepumpe
Stuverum
M.M
SÆLG DIN BÅD

Vi tilbyder formidlingssalg af din båd i en af Danmarks bedst besøgte bådforretninger

     Nyhedsbrev Print siden
 
Knudlundvej 8-10 Tlf. +45 8610 1500
8653 Them, Silkeborg