"FREMSTÅR FLOT...!"
DKK 99.900
Flipper 515 HT Med Yamaha 60 hk 4-takt
SJÆLDENT UDBUDT - Super velholdt og indbydende Flipper 515 HT sælges for kunde. Båden er den nye model med grå skrogside - grå kaleche og lyst indtræk. En virkelig smuk hardtopbåd..! som altid har været benævnt som det bedste køb i sin klasse.

Flipper 515 Ht er en utrolig smuk og velsejlende Hardtopbåd i den bedste kvalitet.

Utrolig god pladsudnyttelse kendetegner denne båd og man har mange muligheder så snart man er ombord.
To førerstole og to siddepladser agter (aftagelige hvis man ønsker mere arbejdsplads) - samt siddepladser i stævn med mulighed for overnatning.

Flipper 515 er med sin indfarvede grå skrogside og lyse indtræk kombineret med et stilrent design en rigtig flot båd.

Motoren er Mercurys suveræne 60 hk 4-takt - sejlet få timer...!

Kom forbi vores spændende bådunivers og se denne samt mere end 200 andre både, præsenteret indendørs i Danmarks største og flotteste udstilling.

Nyd en kop kaffe og bliv inspireret.

Vi er altid et besøg værd...!

FLIPPER, DEN ULTIMATIVE FORDEL
Flipper - 40 års succes. Designet til sejlere som værdsætter en sporty livsstil, Flipper motorbåde er en sand fornøjelse og gør bådejere i hele Europa stolte. Den skandinavisk designede båd er af høj kvalitet og tiltrækker positiv opmærksomhed på vandet og i havnen.
Den overvældende feature på Flipper både er deres fortrinlige sejleegenskaber. Udstyret med et dybt V-skrog giver det fantastiske sejleegenskaber, hurtig planing - høj hastighed. Med den store opmærksomhed på funktionalitet, rummelighed og sikkerhed som er udført til perfektion kan du ikke vente til at komme bag rettet i din nye Flipper båd.
Flipper har altid været en god investering pga. den høje kvalitet i materialevalg samt det velrenommerede navn vil det altid være et efterspurgt produkt og gensalgsværdien vil afspejle dette.
Flipper er kulminationen af årtiers udvikling som er blevet testet i ekstreme situationer for maksimal udnyttelse af bådens egenskaber.
"Flipper-kvaliteten" er allerede et veletableret koncept i mange lande. For at sikre denne kvalitet bruger Flipper kun de bedste materialer og komponenter i deres både. F.eks. er teakdækket lavet af den højeste standard indenfor teak.
Sikkerhedsnormerne for både i de nordiske lande er de strengeste i verden og Flipper lever mere end op til regulativerne. Resultatet af dette gør at Flipper både er udstyret med CE - og IMCI (international marine certification institute).
Fakta

 
  Søsat / Årgang 2007
  Mål ca. 5,15 - 2,05 m.
  Vægt 570
  Motor Yamaha 60 hk 4-takt elstart og powertrim
  Benzintank 25 l
  Type Hardtopbåd
  Last 5 personer
  Motor HK 60 hk
  Cylinder 4 cyl
  Diverse Godt køb...! - nyserviceret med olie filter og impeller. Sælges for kunde.

Udstyr

 
Kaleche
Gps med ekkolod
Hynder
Førerstole
Ankerbrønd
Badestige
Stuverum
Lanterner
Attraktiv finansiering uden udbetaling
SÆLG DIN BÅD

Vi tilbyder formidlingssalg af din båd i en af Danmarks bedst besøgte bådforretninger

     Nyhedsbrev Print siden
 
Knudlundvej 8-10 Tlf. +45 8610 1500
8653 Them, Silkeborg