"BESTSELLER"
DKK 489.900
Ny Quicksilver 675 Weekend med Mercury 150 hk 4-takt - OMGÅENDE LEVERING
Kom og se den nu - den længe ventede weekend-båd fra Quicksilver som bare kan alt - og så til en super pris - med gode sejlegenskaber og stilrent design..!

Activ 675 Weekend er den mest kompakte model i Weekend-serien. Det er den eneste, der stadig kan transporteres på en trailer. Størrelsen gør det også nemmere at finde en liggeplads i marinaen. Samtidigt er der plads til 8 personer, hvoraf 2 kan overnatte ombord.
Quicksilver Weekend modellerne er ensbetydende med komfort. Takket være det komplet udstyrede pantry med håndvask, komfur og køleskab kan I nyde en skøn middag med drinks i den indendørs dinette eller cockpittet. Foran i kabinens nederste del er der en stor topersoners dobbeltseng og et lukket marinetoilet med håndvask. Desuden sikrer den valgfri kaleche og solsejlet, at I er forberedt på al slags vejr.
Der er tænkt meget over, hvordan man kunne udnytte pladsen bedst muligt. Agter kan du klappe det nye solsengssystem ud helt uden at skulle bruge nogen form for udvidelse. Eller du klapper det hængslede agtersæde ned, så det store cockpitområde giver plads til at vippe motoren op ad vandet.
Den indvendige dinette med bord kan omdannes til et fremadvendt siddeområde eller til en ekstra seng til en person. Hvis du foretrækker at spise udendørs, tilføjer du ganske enkelt et bord med hjørnebænk i cockpittet. Sæderne fås med en valgfri solsengsudvidelse – det samme gælder også i forstavnen.
De fleste opbevaringsrum er placeret i det nederste dæksområde, både under dinettens sæder og under dobbeltsengen. Sengen er også udstyret med nedsænkede opbevaringsrum. Hvis du vil have dine ting tættere på, er der også opbevaringsplads ved førersædet.


Kom forbi vores spændende bådunivers og se denne samt mere end 200 andre både, præsenteret indendørs i Danmarks største og flotteste udstilling.

Nyd en kop kaffe og bliv inspireret.

Vi er altid et besøg værd...!

Der tages forbehold for tryk- og stavefejl

Fakta

 
  Søsat / Årgang 2021
  Længde i fod 22,80
  Bredde i meter 2,50
  Vægt 1642 kg uden motor
  Motor Mercury 150 hk 4-takt
  Drev Påhængsmotor
  Benzintank Indbygget
  Type Cabincruiser
  Last 8 personer
  Motor HK 150 hk
  Diverse Omgående levering - det bedste i sin klasse - en kommende bestseller som kan det hele..!

Udstyr

 
Kaleche
Toilet
Elanker stævn
Fleksi teak dørk
Udvidet badeplatform med fleksi teak
Solhynder cockpit
Cockpit belysning
Cockpit bord i ægte teak
gardiner
Tagluge
Køleskab
M.M.
SÆLG DIN BÅD

Vi tilbyder formidlingssalg af din båd i en af Danmarks bedst besøgte bådforretninger

     Nyhedsbrev Print siden
 
Knudlundvej 8-10 Tlf. +45 8610 1500
8653 Them, Silkeborg