"BEST-SELLER"
På vej hjem - Ny Quicksilver 675 Cruiser
På vej hjem i eksklusiv fleksiteak style..!

Activ 675 Cruiser kombinerer et elegant design med et sporty koncept og smart udnyttelse af pladsen. Det gør det svært at sige, hvem der mon vil få det sjovest: Du som kaptajn eller de venner og familiemedlemmer, du tager med. Der er plads til 7 personer, som vil elske at cruise og dase i solen.

Et tydeligt defineret landgangsområde viser passagererne, hvor de går ombord, og hvor de forlader båden. På den måde kommer du sikkert og hurtigt ombord. Når først du er ombord, er der nem adgang til både stævn og agter. Hvis du ønsker en svømmetur, er der perfekt adgang fra badeplatformen. En ergonomisk rorplads og det dybt cockpit betyder, at både kaptajn, besætning og børn kan føle sig trygge hele tiden.

Store trin på bagbordssiden sikrer nem adgang til fordækket. Denne unikke dæksindretning frigør plads midt på båden. Her er der via en halvgennemsigtig skydedør adgang til den U-formede kabine, der kan omdannes til en bekvem dobbelt soveplads. Masser af lys og god ventilation gennem den gennemskinnelige kabinedør, et oplukkeligt koøje og dæksluge.

Ombord på en Activ 675 Cruiser sker de fleste ting omkring cockpittet. Fra det dobbelte, bidirektionale passagersæde kan du se både fremad under sejladsen, og være social og hygge sammen med andre, f.eks. over aftensmaden. Og hvis du tilføjer et styrbords klapsæde, vil der være plads til endnu flere mennesker omkring cockpit-bordet.

Under badeplatformen og cockpit-sæderne er der sørget for skabsplads. Der er masser af plads til opbevaring af dine personlige ejendele. Fenderne og selv den valgfrie ekstra kaleche har deres helt egne opbevaringspladser. Der er naturligvis endnu mere skabsplads i kabinen.

Fakta

 
  Søsat / Årgang 2021
  Mål ca. 6,40 - 2,46 m.
  Vægt 1234 kg
  Benzintank 230 l
  Type Daycruiser
  Last 7 personer
  Diverse Skal simpelthen opleves..!

Udstyr

 
Kaleche
Flexi teak
Flip up sæde styrbord
Ankerrulle
Badestige
Navigationslys
Ankerbrønd
Selvlænsende cockpit
Badeplatform
Motorbrønd bro
12v strømudtag
Drejeligt førersæde med Flip-op hynder
Passagerstol
Cockpit hynder
Agterbænk sæde
Sæde med foldbart ryglæn, agter
Opbevaring under agtersæde
Enkelt batteri installation
Elektrisk & Manuel lænsepumpe
Hydraulisk styring
Starboard Windscreen Wiper
Brandslukkere
Kulilte alarm
Kabinelys
Skylight vindue med luge
2 Køjer
Opbevaring under seng
Dæksluge
Soveindsats med hynder


Se film af båden her

 
SÆLG DIN BÅD

Vi tilbyder formidlingssalg af din båd i en af Danmarks bedst besøgte bådforretninger

     Nyhedsbrev Print siden
 
Knudlundvej 8-10 Tlf. +45 8610 1500
8653 Them, Silkeborg