"INDRETNING"
DKK 544.900
Ny Quicksilver 755 Cruiser med Mercury 175 hk 4-takt - MEGET UDSTYR
Endelig på lager igen - proppet med udstyr. En vaskeægte bestseller..!

Activ 755 Cruiser kan leveres med en enkelt Mercury påhængsmotor helt op til 300 hk, der sikrer dig adræt og sikker navigation. Bekvemmelige egenskaber inkluderer bred adgang til cockpittet, genialt placerede søgelændere hele vejen rundt, let passage fra agter til stævn og badeplatforme så du let kan komme op og ned i vandet. Med dens dybe cockpit, er båden også velegnet til at tage børnene med ombord, på en sikker sejltur. Fuldt vindspejl med vinduesvisker giver sikkerhed mod vejret.
Dens karakteristiske eksterne linjer, giver båden et overskueligt, strømlignet og sporty look. Noget der også fænger øjet er styrepladsen i kontrastfarve, det slanke vindspejl og den nye gelcoat farve i ”Electric blue”. Smart design, hvor der er skabt plads til integrerede armlæn med kopholdere, et cockpit køkken for tilberedning af mad i det fri og nærmest usynlig hyndeopbevaringsplads. I kabinen får du mest mulig ud af den tilgængelige plads og lys, med en rummelig seng, store vinduer og integreret stuveplads.
Der bliver taget sig godt af passagererne, uanset hvor de opholder sig på en Activ 755 Cruiser. Det store cockpit lader dig nyde udelivet på vandet, så meget som muligt. Den inkluderer fuldt køkken med vaske, komfur og køleskab. Store badeplatforme giver let adgang til vandet og der er bred passage til kabinen. Kabinen har plads til 2 for overnatning, med mulighed for at se solopgangen gennem det store vindue i siden. Der er også mulighed for et fuldt aflukket søtoilet.


Kom forbi vores spændende bådunivers og se denne samt mere end 200 andre både, præsenteret indendørs i Danmarks største og flotteste udstilling.

Nyd en kop kaffe og bliv inspireret.

Vi er altid et besøg værd...!

Der tages forbehold for tryk- og stavefejl

Fakta

 
  Søsat / Årgang 2021
  Længde i fod 23
  Bredde i meter 2,55
  Vægt 1440 kg uden motor
  Motor Mercury 175 hk 4-takt
  Benzintank 280 l
  Type Daycruiser
  Last 8 personer
  Motor HK 175 hk
  Diverse Kom og se den fantastiske båd med masser af udstyr.

Udstyr

 
Kaleche med sider
Separat Søtoilet
Gardiner
Fleksi teak
Udvidet badeplatform med fleksi teak
Solindsts i cockpit med hynder
Køleskab
Gaskomfur
Vinduesvisker med sprinkler
Cockpit bruser
Vandskistang
Vask med hane
Cockpitbord i ægte teak
Led belysning
M.M
SÆLG DIN BÅD

Vi tilbyder formidlingssalg af din båd i en af Danmarks bedst besøgte bådforretninger

     Nyhedsbrev Print siden
 
Knudlundvej 8-10 Tlf. +45 8610 1500
8653 Them, Silkeborg