"NYHED 2021"
DKK 629.900
Quicksilver 805 Captur Pilothouse med Mercury 225 hk 4-takt - SKAL OPLEVES
Endelig på lager - Årets nyhed indenfor pilothouse både - skal opleves. proppet med lækre detaljer og godt udstyr. En sand drømmebåd som begejstrer straks man er ombord..!

Nyd fisketuren fra solopgang til solnedgang, helt uden bekymringer, med højt fribord, som holder dig på den rette side af rælingen. Lås dine sko fast under tålisten, mens du haler den helt store fangst ombord. Sejl trygt ud til dit hemmelige fiskested med op til 350 l brændstof i tanken.
En hurtig eftermiddagstur på en sø eller en overnatning til havs. Dinette i kabinen og sæder, der kan indstilles – så er 805 Pilothouse et skønt sted at slappe af eller til at søge læ. Køkkenområdet har alt det, du har brug for til at lave et hurtigt måltid og til at holde drikkevarerne iskolde. Der er plads til, at to personer kan slappe af i køjen, og ekstra privatliv sikres med en lukket overdækning, hvor der også er et marinetoilet med skyl. Dækket har en stor åben plads til fiskeri og fastmonterede sæder på styrbordssiden; i agterenden er der klapsæder i fribordet, hvis du har brug for aflastning, og du kan sætte et lille spisebord op i cockpittet.
805 Pilothouse er gearet til den seriøse fisker, og det ses tydeligt på udstyret ombord. Hold din daglige fangst frisk i det store iltede fiskeskab; mulighed for at pumpe ud eller spule dækket med sø- eller havvand efter en travl dag med fiskeri; rengøring med den fastmonterede skyllehane. Hold tovøjerne i orden, og undgå, at din line vikler sig sammen – med de dertil beregnede stangholdere i cockpittet og kabinen. Og med de to styrepositioner kan du stille din båd direkte over på sonar eller navigere tæt på andre både.
Nem at komme ombord og let at komme fra borde – 805 Pilothouse har en indbygget dør i skroget på styrbordssiden. Det innovative kabinedesign sikrer bekvem adgang fra cockpittet på både styrbords- og bagbordssiden.

Kom forbi vores spændende bådunivers og se denne samt mere end 200 andre både, præsenteret indendørs i Danmarks største og flotteste udstilling.

Nyd en kop kaffe og bliv inspireret.

Vi er altid et besøg værd...!

Der tages forbehold for tryk- og stavefejl

Fakta

 
  Søsat / Årgang 2021
  Længde i fod 23,50
  Bredde i meter 2,89
  Vægt 2434 kg
  Motor Mercury 225 hk 4-takt
  Benzintank 350 l
  Type Pilothouse
  Last 9 personer
  Motor HK 225 hk
  Diverse Netop hjemkommet med masser af udstyr

Udstyr

 
Fuld kaleche
Bovpropel
Toilet
El anker stævn
Ekstra styreplads udvendig
Søgeprojektør
Landstrøm
Udvidet badeplatform
Led belysning
Fiskebassin med iltsystem
Skyllehane
Fodlister
Fiskedam
Cockpit bruser
Flip sæde agter
Flip up sæde styrbord
Cockpit bord
Soveindsats med hynder
Gardiner
Stangholdere
Tagluge
Gasblus
Køleskab
V8 pre rig
M.M.
SÆLG DIN BÅD

Vi tilbyder formidlingssalg af din båd i en af Danmarks bedst besøgte bådforretninger

     Nyhedsbrev Print siden
 
Knudlundvej 8-10 Tlf. +45 8610 1500
8653 Them, Silkeborg