"GENIAL"
DKK 359.900
Demo Bayliner VR5 OB Cuddy med Mercury 150 hk 4-takt - PROPPET MED UDSTYR
1 ejers - søsat 2020 - stort set som ny - spar mange penge. Hvem kommer først? Stadig fabriksgaranti. NYSERVICERET og klar til søsætning.

Proppet med udstyr - en suveræn bestseller som besidder så mange detaljer og muligheder - skal ses og opleves..! Eksklusiv version med seadeck teak laminat..!

Den nye og populære VR5 som var udsolgt i hele 2016 sæsonen er her nu som lukket cuddy version. En smuk og velsejlende båd med masser af tilvalgsmuligheder. Kan leveres både med indenbords motor og til Mercury påhængsmotor.
Den store kabine er særdeles rummelig grundet den specielle skrogform med bred front, samtidig med at den dybe v-form bibeholdes. Langsgående vinduer i begge sider give ekstraordinært godt lysindfald. L-sofaen i cockpittet kan omdannes til en langsgående solplads samtidig med at den store solplatform agter kan bruges af to personer. Moderne og flot instrumentbord med plads til integreret 7" kortplotter.

SO WORTH IT!
Gennem mere end 50 år med bådproduktion, har Bayliner over hele verden opbygget en popularitet hos en loyal kundeskare der stort set ikke ses tilsvarende i branchen. Dette har bl.a. bevirket at Bayliner de seneste 10 år har været det mest sælgende lystbådmærke i verden, og Bayliner 175 har i samme periode salgsmæssigt udkonkurreret alle andre sportsbåde på markedet. For fjerde år i træk har Bayliner modtaget den eftertragtede CSI Award fra National Marine Manufacturers Association. Prisen gives til den bådproducent der høster størst tilfredshed blandt sine kunder.

Uanset dine interesser på vandet, har Bayliner alsidige både der henvender sig til vandsport, lystfiskeri, weekendture eller en hyggelig dag på vandet med familien. Hvert år kommer der mange nye bådejere, og Bayliner lægger derfor stor vægt på at deres både skal være sikre, nemme at håndtere og pålidelige i drift. Et andet kendetegn ved Bayliner er at alle både er udviklet med henblik på at skabe den bedste oplevelse at alle ombord. Ingen anden bådproducent leverer så meget komfort, plads, opbevaring og funktionalitet for så få penge. BAYLINER – SO WORTH IT!

Fakta

 
  Søsat / Årgang 2020
  Mål ca. 6,23 - 2,44 m. m.
  Motor Mercury 150 hk 4-takt
  Benzintank Indbygget
  Type Daycruiser
  Motor HK 150 hk
  Cylinder 4 cyl
  Diverse Bedste køb i klassen - proppet med udstyr - SPAR mange penge. Nyserviceret og klar til søsætning.

Udstyr

 
Kalcehe
Bimini
Garmin
Seadeck teak laminat
Teakbord
Solhynde agter
Motor instrumenter
Ekstra rummelig kabine
Store skrogvinduer
L-sofa
Stor solplatform
Selvlænsende cockpit
Multi funktions passager sæde som kan omdannes til bagudvendt solseng
Skylight
Lanterner
Lænsepumpe
Integreret gennemgang til badeplatform
Brandslukningssystem.
SÆLG DIN BÅD

Vi tilbyder formidlingssalg af din båd i en af Danmarks bedst besøgte bådforretninger

     Nyhedsbrev Print siden
 
Knudlundvej 8-10 Tlf. +45 8610 1500
8653 Them, Silkeborg