"BESTSELLER"
DKK 1.295.000
Ny Quicksilver 905 Weekend med Mercury 300 hk Verado - MASSER AF UDSTYR
Flagskibet - på lager proppet med lækkert udstyr.

Oplev Activ 905 Weekend

Activ 905 Weekend er vores største og mest elegante model lige nu, bygget på grundstenene af sikkerhed, komfort, stil og kræfter. Tilpasset 10 personer, som du kan tage med på havet, udforske søer eller sigte mod dine favoritter fiskepladser. Med Mercury 300 hk Verado får du alle de kræfter du behøver. Smart Edition pakken giver dig mulighed for det rigtige tilbehør, skræddersyet til dit behov.

Som båden der er designet til kystnær og offshore sejlads, har Activ 905 et væld af egenskaber der holder dig og dine kære i sikkerhed ombord. Nyd det 360° udsyn fra kabinen og muligheden for en ekstra styreplads, der giver dig fuld kontrol over dine omgivelser. Den ekstra skydedør i siden af kabinen, bred adgang fra cockpit til stævn og gennemgang via agterspejlet, kombineret med badeplatforme med integreret badestige, giver sikker færden rundt på hele båden og sikker adgang til vandet.

Uanset om du er på farten eller slapper af, er 905 Cruiser klar til at sejle. Den glidende cockpitbænk kan omdannes til en stor spiseplads eller til en solseng. Kan du ikke få nok af solen? Der er en solindsats mere på fordækket. Der er mulighed for aircondition og varme som ekstraudstyr, for at opnå den ønskede temperatur. Og bådens store køkken med komfur og og køleskab, hjælper dig med at tilberede den perfekte middag ude på havet.

Vi har designet Activ 905 Cruiser i en kombination af æstetik, kvalitet og rummelighed, for at give båden varig værdig og et udseende og en følelse af en meget større båd. Toilet rummet med udtræksbruser og søtoilet er smagfuldt arrangeret, mens skylight vinduer giver masser af naturligt lys i soveværelse og agter kahyt.

Alsidighed

Hver rejse er forskellig. Derfor har vi sørget for, at du kan omdanne inventaret i båden, til en hver lejlighed. Den konverterbare, 4 positioners dinette har modsatrettede sæder, der kan foldes sammen eller ændres til en U-sofa. Den kan også hurtigt ændres til fremadrettede sæder, eller blive til en ekstra 3. seng, når dagen er omme.

Kom forbi vores spændende bådunivers og se denne samt mere end 200 andre både, præsenteret indendørs i Danmarks største og flotteste udstilling.

Nyd en kop kaffe og bliv inspireret.

Vi er altid et besøg værd...!

Der tages forbehold for tryk- og stavefejl

Fakta

 
  Søsat / Årgang 2023
  Længde i fod 30
  Bredde i meter 2,98
  Vægt 2713 kg uden motor
  Motor Mercury 300 hk Verado
  Benzintank Indbygget 400 l
  Type Cabin
  Last 10 personer
  Motor HK 300
  Cylinder V8
  Diverse Kom og se den nu

Udstyr

 
Kaleche
Diesel varmer
Fleksiteak gulvbelægning
Simrad gps
Fusion stereoanlæg med 6 højtalere
Vesselview
Elektriske trimflaps
Elektrisk ankerspil
Bovpropel
Vandvarmer
Opgraderet cockpitbord
Sovehynde i cockpit
Køleskab
Landstrøm
Tagluge
Cockpitbruser
Cockpitbelysning
Solhynder fordæk
Gardiner
Søgeprojektør
Spildevandssystem med manuel overbord
Rullegardin til tagluge
M.M.
DANMARKS STØRSTE UDVALG

Med Danmarks største indendørs showroom kan vi altid præsentere et kæmpe udvalg

     Nyhedsbrev Print siden
 
Knudlundvej 8-10 Tlf. +45 8610 1500
8653 Them, Silkeborg