"GENNEMTÆNKT"
DKK 199.900
Ny Maxima 550 Tender med Mercury 20 hk 4-takt
Pris med Mercury 40 hk 4-takt: 219.900 kr.

Maxima 550 – En luksus Tender i flot, slankt og stilfuldt design! Denne 5,5 meters Tender sætter nye standarder i sin klasse.
På Maxima 550 er motoren mere integreret end på de fleste andre Tenders på denne størrelse, hvilket giver en meget elegant afslutning agter. De kurvede linjer gør den til en perle på vandet, der helt sikkert vil få opmærksomhed fra de forbipasserende sejlere.
Båden er perfekt til hyggeture med familie og venner, men den er bestemt også sjov, når det skal gå stærkt. Den kan monteres med helt op til 50 HK og så kan den bruges til vandsjov med tube og ski.
Maxima 550 er primært lavet til social sejlads og danner rammen som det ultimative sted at samle familie og venner på solrige dage. Du skal blot sørge for at champagnen er kold og der er glas til alle, så sørger båden for resten.
Båden og indretningen er gennemtænkt i hver en detalje. Du sidder ergonomisk godt i sæderne og i stævnen kan man hurtigt omdanne siddepladserne til en stor solseng. Denne solseng er designet så den let kan pakkes væk i bådens opbevaringsrum.
Sprayhooden (stævnkalechen) er præcis så høj at de fleste kan sidde godt under den og den giver fantastisk læ i hele båden, noget der ikke er muligt hos mange af dens konkurrenter.
På stille solrige dage pakkes Sprayhooden let sammen i det medfølgende hylster, så den ligger dekorativt rund om siddegruppen.
Når du ikke bruger båden, lynes den medfølgende agterkaleche på. Dette lukker båden af og du kan dermed lade hynder og udstyr blive i båden i læ for vind og vejr. Faktisk gør kalechekonstruktionen det muligt at overnatte i båden, da man let kommer ud og ind via lynlås-åbningen i fronten.
Denne båd er klar til omgående levering og kan opleves i vores showroom.
Båden har følgende ekstra udstyr:
• Deluxe pakke med Laminat teak, lænsepumpe og navigationslys
• Sprayhood med havnekaleche
• Kviltede hynder
• Solseng i stævn
• Maxima Bord i laminat teak
• Rustfri badestige
Båden vejer 485 kg + motor, hvilket betyder at den let kan ligge på en mindre bådtrailer, som kan trækkes af de fleste biler.
Tekniske data:
Længde: 530 cm
Bredde: 215 cm
Dybde: 40 cm
Vægt: 485 kg
Skrogtype: Dybt V / Planende

Why choose Maxima Boats sloops and tenders
The boats are built by experienced boat builders with years of experience. Use is only made of products with a high degree of quality, which are cleverly purchased to keep the price low. This way you can expect a boat with a very competitive price-quality ratio. The underwater hull of the Maxima Boats sloops and tenders is uniquely designed, making all models comfortable to sail, both at high and low speed. After a day of sailing, it sometimes happens that you suffer from your back, but with a Maxima boat this will be a lot less. There are ergonomic sitting positions and the skipper can steer the boat while sitting or standing.

Fakta

 
  Søsat / Årgang 2022
  Længde i fod 17,80
  Bredde i meter 2,15
  Motor Mercury 20 hk 2-takt med elstart
  Benzintank 20 l
  Type Tender
  Last 6/7 personer
  Motor HK 20
  Cylinder 2
  Diverse En super båd til en fantastisk pris

Udstyr

 
Kaleche
Komplet luksus hyndesæt
Solhynder
Finteak på dørk
Bord
Badestige
Indfarvet skrog
Mange store stuverum
Anker safe i front
Fendertov med rustfri afslutning
6 stk rustfri klyds
Rustfri stævnøje
Komfortabel siddekomfort
Styrekonsol
Luksus styresystem

DANMARKS STØRSTE UDVALG

Med Danmarks største indendørs showroom kan vi altid præsentere et kæmpe udvalg

     Nyhedsbrev Print siden
 
Knudlundvej 8-10 Tlf. +45 8610 1500
8653 Them, Silkeborg